RekryKoulutus:

JavaScript & Cloud

Mistä on kyse?

JavaScript & Cloud -rekrykoulutuksessa valmennetaan Uudenmaan yrityksille osaavia ohjelmistoasiantuntijoita. Saatte itse valita tekijän lahjakkaiden hakijoiden joukosta, joten yhteensopivuus on taattu.

Buutin RekryKoulutuksessa osallistujat saavat kattavan 50-päiväisen sukelluksen moderniin web-kehitykseen. Valmennuksen keskeisimpiä teemoja ovat JavaScript, Azure ja React, joiden lisäksi valmennuksessa perehdytään myös muihin tarpeellisiin teknologioihin, kuten Node, CosmosDB, SQL ja REST-rajapinnat. Valmennuksen jälkeen koulutettavat ovat valmiita työskentelemään osana ohjelmistokehitystiimiä.

Tietopuoleisen koulutuksen jälkeen RekryKoulutukseen kuuluu 70 päivän työssäoppimisjakso, jonka jälkeen tehdään lopullinen päätös rekrytoinnista.

Tiivistelmä:

 • 120 päivää kestävä rekrytointiin tähtäävä valmennusohjelma, jossa koulutettavat saavat valmiudet trainee- tai junior-tason ohjelmistokehittäjän työhön
 • Opiskelijavalinnat 19.9. – 13.10.2022
 • Tietopuolinen valmennus 21.10.2022 – 9.1.2023
 • Työssäoppimisjakso 10.1. – 19.4.2023

Miksi valita juuri Buutin RekryKoulutus?

Ohjelmistokehitys on yksi Buutin keskeisimmistä liiketoiminta-alueista, ja kouluttajamme ovat itsekin kokeneita ohjelmistokehittäjiä. Vankan kokemuksemme ansiosta voimme tehdä valmennuksistamme mahdollisimman työelämälähtöisiä ja ne suunnitellaankin alusta alkaen vastaamaan ohjelmistokehitystyön arkea ja haasteita. Meillä on myös kyky tunnistaa hakijoiden osaaminen ja kiinnostuksen kohteet sekä yritysten tarpeet, ja osaamme yhdistää oikean kehittäjän oikeaan yritykseen.

Buutin aiemman JavaScript & Cloud RekryKoulutuksen osallistujat antoivat valmennukselle ja kouluttajillemme erittäin korkeat arvosanat: 

 • Koulutus kokonaisuutena on lisännyt ammattitaitoani 4,9/5
 • Voin hyödyntää koulutuksessa oppimaani työelämässä 5,0/5
 • Kouluttajan/kouluttajien asiantuntemus ja ammattitaito ovat vastanneet koulutuksen vaatimuksia 4,8/5

Koulutettavien lisäksi myös yrityksiltä saamamme palaute on aiemmista koulutuksistamme ollut todella positiivista:

”Olimme oikein tyytyväisiä. Todella onnistunut rekrytointi.” – Esko Viranko, Senior Integration Specialist, Smartium Oy

”Suoraviivaista ja selkeää toimintaa” – Jukka Kuisma, Business Area Manager, Visma Enterprise Oy

Koulutuksen sisältö

Jokaiselle mukaan valitulle opiskelijalle laaditaan 50 päivän mittainen henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Kehittämissuunnitelman ydin on kaikille yhteinen ja kattava katsaus JavaScriptiin ja pilvipalveluihin. Sisältö kuitenkin muokataan RekryKoulutukseen sitoutuneiden yritysten tarpeisiin ja sinun aiempaan osaamiseesi sopivaksi. 

Buutin RekryKoulutuksessa koulutettavat saavat haltuunsa myös laajan valikoiman tärkeitä ohjelmistokehittäjän työelämätaitoja, kuten ketterät menetelmät, projektityöskentelyn periaatteet, Git-versionhallinnan, GitLabin ja CI/CD-putket. Nämä opittuaan koulutettavat ovat valmiita liittymään mihin tahansa ammattitaitoiseen kehitystiimiin.

Koulutusmoduulit

 • Ohjelmointi- ja ohjelmistokehitystaidot: Full Stack -ohjelmointi
 • Ohjelmointikielet: JavaScript (ES6)
 • Ohjelmistokehykset: React
 • Tietokannat: CosmosDB, MongoDB, PostgreSQL
 • Pilvipalvelut: Azure Cloud
 • Ohjelmistokehittäjän taidot: Scrum-tiimityöskentely, Git-versionhallinta, GitLab CI/CD -toimintatapa

Buutti Oy

Jo perustamishetkellämme keväällä 2017 tavoitteemme oli selkeä: auttaa ihmisiä kehittämään intohimoaan ohjelmointiin. Olemme nopeasti kasvaneet neljän innokkaan perustajan porukasta sadan osaajan konsultointi- ja koulutusfirmaksi. Tänä aikana koulutuksemme ovat auttaneet yhteensä tuhanisa nuoria, opiskelijoita ja työttömiä kehittämään ohjelmointitaitojaan.

Löytääkö Buutin koulutuksista osaajia?

Lue, millaisia kokemuksia muilla on ollut yhteistyöstä Buutin kanssa:

Kokemuksia

Yhteistyössä:

KYSY LISÄÄ!

Ville Riski

+358 45 783 52435

ville.riski(at)buutti.com