RekryKoulutus: Full Stack & Cloud

Mistä on kyse?

Keski-Suomen ELY-keskuksen ja TE-toimiston sekä Buutti Oy:n järjestämässä Full Stack & Cloud -RekryKoulutuksessa koulutetaan Keski-Suomen yrityksille osaavia ohjelmistoasiantuntijoita. Saatte itse valita tekijän lahjakkaiden hakijoiden joukosta, joten yhteensopivuus on taattu. Koulutuksen tavoitteena on rekrytointi, ja yli 90% aiempien koulutustemme työssäoppijoista onkin rekrytoitu täyspäiväisiksi työntekijöiksi asiakasyrityksiimme.

Koulutuksessa osallistujat saavat kattavan 50-päiväisen katsauksen modernin web-kehityksen tärkeimpiin teknologioihin ja pilvipalveluihin. Osallistujat saavat käytännön kokemusta muun muassa JavaScriptistä, TypeScriptistä, Reactista, PostreSQL:stä, Azuresta sekä lukuisista ohjelmistokehittäjän arjessa yleisesti käytettävistä työkaluista ja käytännöistä. Tietopuolisen valmennuksen lisäksi koulutukseen sisältyy myös 70-päiväinen työssäoppimisjakso, jonka jälkeen työnantaja rekrytoi koulutettavan. Koulutuksen jälkeen osallistujat ovat valmiita työskentelemään ohjelmistokehitystiiminne jäseninä.

Uuden työntekijän hankkiminen Buutin koulutuksen kautta on matalan riskin rekrytointi. Työssäoppimisjakson aikana saatte mahdollisuuden tutustua kehittäjään ennen lopullista rekrytointipäätöstä, ja Buutti auttaa mahdollisissa jatkokoulutustarpeissa. Full Stack & Cloud -RekryKoulutus on yhteishankintakoulutusta, jonka rahoittavat yhdessä työnantajat ja ELY-keskus. ELY:n rahoitusosuuden jälkeen koulutuksen hinnaksi jää yrityksille 3315,60€. Koulutuksen ajalta ei makseta palkkaa, vaan koulutettavat saavat lähtökohtaisesti vähintään samaa etuutta kuin työttömänä ollessaan.

Tiivistelmä:

  • 120 päivää kestävä ohjelmointivalmennus, jossa koulutettavat saavat valmiudet trainee- tai junior-tason ohjelmistokehittäjän työhön
  • Tietopuolinen valmennus 20.11.2023 – 7.2.2024 (sis. 5pv lomajakson)
  • Työssäoppimisjakso 8.2. – 21.5.2024
  • Koulutuksen päätöspäivä 22.5.2024
  • Koulutuksen hinta yrityksille on 3315,60€ (alv 0%)

Miksi valita juuri Buutin koulutus?

Ohjelmistokehitys on yksi Buutin keskeisimmistä liiketoiminta-alueista, ja kouluttajamme ovat itsekin kokeneita ohjelmistokehittäjiä. Vankan kokemuksemme ansiosta voimme tehdä koulutuksistamme mahdollisimman työelämälähtöisiä ja ne suunnitellaankin alusta alkaen vastaamaan ohjelmistokehitystyön arkea ja haasteita. Meillä on myös kyky tunnistaa hakijoiden osaaminen ja kiinnostuksen kohteet sekä yritysten tarpeet, ja osaamme yhdistää oikean kehittäjän oikeaan yritykseen.

Buutin aiempien vastaavien koulutusten osallistujat ovat antaneet koulutuksille ja kouluttajillemme erittäin korkeat arvosanat:

  • Kouluttajan/kouluttajien asiantuntemus ja ammattitaito ovat vastanneet koulutuksen vaatimuksia 4,8/5
  • Henkilökohtainen opiskelusuunnitelmani on toteutunut tavoitteiden mukaisesti 4,5/5
  • Koulutus on onnistunut kokonaisuutena 4,5/5

Koulutettavien lisäksi myös yrityksiltä saamamme palaute aiemmista koulutuksistamme on ollut todella positiivista. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä erityisesti sujuvaan kommunikaatioon ja muihin prosesseihin, sekä tekemäämme mätsäystyöhön, jonka avulla oikeat kehittäjät ovat löytäneet oikeisiin firmoihin. Tässä vielä kommentteja referenssiasiakkailtamme:

”Olimme oikein tyytyväisiä. Todella onnistunut rekrytointi.” – Esko Viranko, Senior Integration Specialist, Smartium Oy

”Suoraviivaista ja selkeää toimintaa” – Jukka Kuisma, Business Area Manager, Visma Enterprise Oy

Koulutuksen sisältö

Jokaiselle mukaan valitulle opiskelijalle laaditaan koko koulutuksen kattava henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Kehittämissuunnitelmien ytimessä on jokaiselle koulutettavalle yhteinen katsaus web- ja pilviteknologioihin, mutta niiden tarkempi sisältö rakennetaan koulutukseen sitoutuneiden yritysten tarpeiden ja osallistujien aiemman osaamisen pohjalta.

Koulutettavat saavat haltuunsa teknologioiden lisäksi myös laajan valikoiman tärkeitä ohjelmistokehittäjän työelämätaitoja, kuten Scrum-tiimityöskentely, projektityöskentelyn periaatteet, Git-versionhallinnan sekä GitLab CI/CD-putket. Nämä opittuaan koulutettavat ovat valmiita liittymään mihin tahansa ammattitaitoiseen ohjelmistokehitystiimiin.

Löytääkö Buutin koulutuksista osaajia?

Lue, millaisia kokemuksia muilla on ollut yhteistyöstä Buutin kanssa:

Kokemuksia

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Tomi Suomela tomi.suomela(at)buutti.com +358 45 783 66983

Pauliina Sievänen pauliina.sievanen(at)buutti.com +358 45 783 66934

Buutti Oy

Jo perustamishetkellämme keväällä 2017 tavoitteemme oli selkeä: auttaa ihmisiä kehittämään intohimoaan ohjelmointiin. Olemme nopeasti kasvaneet neljän innokkaan perustajan porukasta yli sadan osaajan konsultointi- ja koulutusfirmaksi. Tänä aikana koulutuksemme ovat auttaneet tuhanisa nuoria, opiskelijoita ja työttömiä työnhakijoita kehittämään ohjelmointitaitojaan.