Moderni web-kehitys ja data-analytiikka, Pori

Mistä on kyse?

Satakunnan TE-toimiston sekä Buutti Oy:n järjestämässä Moderni web-kehitys ja data-analytiikka -ohjelmointikoulutuksessa koulutetaan Porin seudun yrityksille osaavia ohjelmistoasiantuntijoita. Saatte itse valita tekijän lahjakkaiden hakijoiden joukosta, joten yhteensopivuus on taattu. 

Koulutuksessa osallistujat saavat kattavan 50-päiväisen katsauksen web-sovellusten kehityksestä, ohjelmointikielistä, sovelluskehyksistä sekä data-analytiikassa ja ohjelmointikehityksessä yleisesti käytettävistä työkaluista ja käytännöistä. Tietopuolisessa valmennuksessa osallistujat saavat käytännönläheistä ohjausta ohjelmistokehityksen ja data-analytiikan saloihin ja pääsevät kokemaan ryhmätyöskentelyä kouluttajien ohjaamana. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on valmiudet työskennellä trainee- tai junior-tason ohjelmistokehittäjinä tai data-analytiikan osaajina.

Tiivistelmä:

  • 120 päivää kestävä ohjelmointikoulutus, jossa koulutettavat saavat valmiudet trainee- tai junior-tason ohjelmistokehittäjän tai data-analytiikan osaajan työhön
  • Harjoittelijavalinnat viimeistään 23.5.2024
  • Tietopuolinen valmennus 19.3.–30.5.2024
  • Työssäoppimisjakso 31.5.–13.9.2024
  • Koulutuksen päätöspäivä 16.9.2024

Miksi valita uusi osaaja juuri Buutin koulutuksen kautta?

Uuden työntekijän hankkiminen Buutin koulutuksen kautta on matalan riskin rekrytointi. 70-päiväisen työssäoppimisjakson aikana saatte mahdollisuuden tutustua kehittäjään ennen lopullista rekrytointipäätöstä, ja Buutti auttaa mahdollisissa jatkokoulutustarpeissa. 

Ohjelmistokehitys on yksi Buutin keskeisimmistä liiketoiminta-alueista, ja kouluttajamme ovat itsekin kokeneita ohjelmistokehittäjiä. Vankan kokemuksemme ansiosta voimme tehdä koulutuksistamme mahdollisimman työelämälähtöisiä ja ne suunnitellaankin alusta alkaen vastaamaan ohjelmistokehitystyön arkea ja haasteita. Meillä on myös kyky tunnistaa hakijoiden osaaminen ja kiinnostuksen kohteet sekä yritysten tarpeet, ja osaamme yhdistää oikean kehittäjän oikeaan yritykseen.

Buutin aiempien vastaavien koulutusten osallistujat ovat antaneet koulutuksille ja kouluttajillemme erittäin korkeat arvosanat:

  • Kouluttajan/kouluttajien asiantuntemus ja ammattitaito ovat vastanneet koulutuksen vaatimuksia: 4,8/5
  • Koulutus kokonaisuutena on lisännyt ammattitaitoani: 4,7/5
  • Voin hyödyntää koulutuksessa oppimaani työelämässä: 4,7/5

Koulutettavien lisäksi myös yrityksiltä saamamme palaute aiemmista koulutuksistamme on ollut todella positiivista. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä erityisesti sujuvaan kommunikaatioon ja muihin prosesseihin, sekä tekemäämme mätsäystyöhön, jonka avulla oikeat kehittäjät ovat löytäneet oikeisiin firmoihin. Tässä vielä kommentteja referenssiasiakkailtamme:

”Olimme oikein tyytyväisiä. Todella onnistunut rekrytointi.” – Esko Viranko, Senior Integration Specialist, Smartium Oy

”Buutti on ollut huippupartneri. – Tatu Heiskanen, Chief Services Officer, VividWorks Oy

Koulutuksen sisältö

Jokaiselle mukaan valitulle opiskelijalle laaditaan koko koulutuksen kattava henkilökohtainen osaamisen kehittymissuunnitelma (HOKS), jonka ydin on kaikille opiskelijoille yhteinen. Sisältöä kuitenkin muokataan tarvittaessa Satakunnan alueen yritysten tarpeisiin sopivaksi. Ensimmäiset 50 päivää opiskellaan HOKS:n mukaisesti, jonka jälkipuolella alkaa ohjelmistokehityksen työelämää ja osallistujien kehittämissuunnitelmia vastaavan ryhmätyöprojektin työstäminen. Ryhmissä luodaan referenssiprojekti, jonka kautta osallistujat saavat myös käytännön kokemusta projekti- ja ryhmätyöskentelystä.

Henkilökohtaisen osaamisen kehittymissuunnitelman sisältö koostetaan valitsemalla näistä osa-alueista:

Ohjelmointi- ja ohjelmistokehitystaidot:

  • Front end -ohjelmointi
  • JavaScript, TypeScript
  • React, HTML, CSS
  • Data-analytiikka: Power BI, SQL, Python

Koulutettavat saavat haltuunsa teknologioiden lisäksi myös laajan valikoiman tärkeitä ohjelmistokehittäjän työelämätaitoja, kuten Scrum-tiimityöskentely, projektityöskentelyn periaatteet sekä Git-versionhallinnan. Nämä opittuaan koulutettavat ovat valmiita liittymään mihin tahansa ammattitaitoiseen ohjelmistokehitystiimiin.

Moderni web-kehitys ja data-analytiikka -koulutuksessa osallistujat eivät joudu pähkäilemään ja opettelemaan asioita yksin, vaan runsaiden lähiopetuspäivien aikana he saavat paljon ohjausta ja henkilökohtaista opastusta. Buutin kouluttajat ovat itse kokeneita ohjelmistokehittäjiä, ja osaavat neuvoa osallistujia sekä laajemmissa ohjelmistokehityksen periaatteissa että koulutettavien teknologioiden yksityiskohdissa. Kouluttajien lisäksi osallistujien tukena on myös Buutin tuutori, jonka tehtävänä on huolehtia, että jokaisen osallistujan opiskelutaival on mahdollisimman sujuva ja antoisa.

Löytääkö Buutin koulutuksista osaajia?

Lue, millaisia kokemuksia muilla on ollut yhteistyöstä Buutin kanssa:

Kokemuksia

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Pauliina Sievänen pauliina.sievanen@buutti.com +358 45 783 66934

Buutti Oy

Jo perustamishetkellämme keväällä 2017 tavoitteemme oli selkeä: auttaa ihmisiä kehittämään intohimoaan ohjelmointiin. Olemme nopeasti kasvaneet neljän innokkaan perustajan porukasta yli sadan osaajan konsultointi- ja koulutusfirmaksi. Tänä aikana koulutuksemme ovat auttaneet tuhansia nuoria, opiskelijoita ja työttömiä työnhakijoita kehittämään ohjelmointitaitojaan.

Olemme osa Netum Group Oyj:ta.