Uuden osaajan rekrytointi Buutin työvoimakoulutuksen tai RekryKoulutuksen kautta on riskitöntä, helppoa ja kustannustehokasta. Pääsette itse haastattelemaan ja valitsemaan teille sopivan tekijän, jolla on koulutuksen kautta päivitetty teknologiaosaaminen ja valmiudet liittyä tuottavaksi osaksi tiimiä.
Miksi valita uusi osaaja Buutin ohjelmointikoulutuksen kautta?
Rekrytoinnin riskittömyys
Jokainen koulutettava on huolellisesti esikarsittu ja koulutettu ennen yrityksiin siirtymistä. Koulutustemme työssäoppimisjakso kestää tyypillisesti 60-70 päivää, jonka aikana voitte koulutettavan kanssa rauhassa tutustua toisiinne. Työssäoppimisjakson päätteeksi teette päätöksen rekrytoinnista.
Rekrytoinnin helppous
Kaikki koulutettavamme ovat läpäisseet tiukan rekrytointiseulan ja myyntitiimimme esittelee teille aidosti sopivimmat harjoittelijakandidaatit. Näin ollen säästätte aikaa ja resursseja, kun teidän ei tarvitse käynnistää omaa rekrytointiprosessia. Kandidaattien haastatteleminen ei sido teitä mihinkään, vaan voitte halutessanne keskeyttää prosessin koska tahansa.
Rekrytoinnin edullisuus
Uuden osaajan rekrytoiminen Buutin työvoimakoulutuksen kautta on edullista. ELY-keskuksen tuki kattaa 50-70% koulutuksen kustannuksista, minkä johdosta yrityksen kustannukset jäävät minimiin verraten oman rekrytointiprosessin läpiviemiseen. Voitte myös hakea palkkatukea, mikäli päättätte rekrytoida koulutettavan työssäoppimisjakson päätteeksi.
Potentiaaliset tekijät
Buutin monivaiheisen rekrytointiprosessin ansiosta onnistumme valitsemaan koulutuksiimme motivoituneet ja kehittymisorientoituneet koulutettavat, joilla on aito potentiaali kasvaa ohjelmistokehitysalan asiantuntijoiksi.
Koulutuksen aikana koulutettavat syventävät taitojaan modernien teknologioiden sekä projektityöskentelyn parissa. Näin ollen heillä on ajankohtainen tietotaito ohjelmointialan tehtävistä, työkaluista ja menetelmistä ja valmiudet siirtyä tuottaviksi ohjelmistokehitystiimin jäseniksi.
Kouluttajamme ovat ohjelmistokehittäjiä
Buutin kouluttajat ovat itsekin ohjelmistokehittäjiä, minkä johdosta koulutuksemme ovat toimivia ja vaikuttavia. Kouluttajamme tuovat koulutuksiimme yrityksille merkityksellisiä sisältöjä ja omia käytännön kokemuksiaan. Työelämälähtöisyys on koulutuksissamme kaiken a ja o.
Buutin tuki työssäoppimisjakson aikana
Buutilla on työkalut ja tuemme työssäoppimisjakson toteutumista perehdytysvaiheesta kohti rekrytointitavoitetta. Seuraamme yhteistyössä yrityksen kanssa säännöllisesti koulutettavan edistymistä ja luomme yhteisesti toimivia prosesseja.
Yritysvastuullisuus
Uuden osaajan rekrytoiminen työvoimakoulutuksen tai RekryKoulutuksen kautta osoittaa yrityksen osallistuvan kestävään kehitykseen ja yhteiskunnalliseen vastuuseen. Rekrytointipäätöksellä on niin ikää merkittävä vaikutus oman alueen vetovoimaisuuteen ja yleiseen työllisyystilanteeseen.
Koulutusten sisältö
Buutin koulutuksissa koulutettavat syventyvät modernin ohjelmistokehityksen käytäntöihin. Koulutusten keskeisimmät teemat päätetään yritysten kanssa yhteistyössä tehtyjen tarvekartoitusten perusteella. Pelkät ohjelmointitaidot eivät yksinään tee osaavaa ohjelmistokehittäjää, vaan lisäksi tarvitaan muitakin tärkeitä taitoja muun muassa ryhmätyöskentelytaidot, Scrum-projektityöskentely sekä versionhallinnan taitaminen. Buutin koulutuksen jälkeen koulutettavat ovat valmiita työskentelemään osana ohjelmistokehitystiimiä.
Tietopuolisen valmennusjakson jälkeen koulutus jatkuu työssäoppimisjaksolla, joka antaa yritykselle mahdollisuuden tutustua koulutettavaan ennen lopullisen rekrytointipäätöksen tekemistä. Buutin tutorin apu ja ohjaus jatkuu koko työssäoppimisjakson ajan. Kommunikoimalla usein ja avoimesti niin koulutettavan kuin yrityksen kanssa varmistamme, että molemmat osapuolet saavuttavat koulutukselle asettamansa tavoitteet.
Tässä esimerkkejä viimeisimmistä koulutusten teknologiasisällöistä:
- Front End ja Back End -ohjelmointi
- Ohjelmointikieliä: JavaScript, TypeScript, C#, Python
- React, Express.js, ASP.NET
- Tietokannat: PostgreSQL, Microsoft SQL, NoSQL (MongoDB)
- Data-analytiikan työkalut, kuten PowerBI, Python
- Tekoäly työkaluna ohjelmistokehityksessä