Valmentajaksi Buutille

Oletko aina pitänyt siitä, kun saat muut onnistumaan? Haluatko nähdä, miten joukko aloittelevia ohjelmistokehittäjiä kasvaa osaavaksi agile-tiimiksi? Etsimme Buutille ohjelmoinnin valmentajia, joilla on hallussa koodauksen perusasiat ja intoa opettaa niitä muille.

Keitä opetetaan?

Buutin koulutuksissa pääset ohjaamaan aikuisia, joilla on jo ohjelmoinnin perusteet hallussa. Valitsemme koulutettaviksi kymmenien hakijoiden joukosta aina 10-20 ohjelmistokehitystaidoiltaan parasta ja alasta innostuneinta hakijaa. Painotamme koulutusten osallistujien valinnoissa harrastustaustaa ja yleistä kiinnostusta tekniikkaan, joten valmentaja pääsee opastamaan koodauksesta aidosti kiinnostuneita tekijöitä.

Miten opetetaan?

Buutin ohjelmointivalmennusten kulmakiviä ovat aina olleet runsas lähiopetus, henkilökohtainen ohjaus ja työelämälähtöisyys. Buutilla kouluttaminen ei olekaan pelkkää luokkahuoneen edessä luennointia, vaan mukana on runsaasti 1-on-1 valmentamista, sparrausta ja Sprint-palavereihin osallistumista. 

Valmentaja ei ole Buutilla koulutettavien yläpuolelta jyrisevä auktoriteetti, vaan ohjaat koulutettavia vertaisena ja keskustellen. Samalla pääset perehtymän itsekin eri teknologioihin syvästi ja yksityiskohtaisesti.

Mitä työhön sisältyy?

Buutin ohjelmointivalmentajana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan ohjelmointikoulutuksiamme. Ohjelmointikoulutusten aikana valmentajat auttavat koulutusten osallistujat alkuun ja kehittää heille sopivat henkilökohtaiset opintosuunnitelmat. Näiden HOPSien pohjalta valmennatte osallistujista osaavia ohjelmistokehittäjiä.

  1. Vastuuvalmentajan roolissa sinulla päätäntävalta siihen, minkälaisia asioita osallistujille opetetaan ja miten.
  2. Apuvalmentajana roolisi on enemmän avustava ja toteuttava, mutta ideoitasi toteutetaan kyllä.

Mitä valmentajan pitää osata?

Toisin kuin voisi kuvitella, ohjelmoinnin kouluttajan ei tarvitse tietää kaikesta kaikkea. Olennaista tehtävässä on kyky hahmottaa ohjelmistokehitysprosessin pääpiirteet ja tuntea opetettavien teknologioiden perusasiat.

Urakehitys

Jos nautit valmentajan tehtävistä, niitä meillä riittää jatkossakin. Meillä on ohjelmointikoulutuksia ympäri Suomen, joten sinulla on mahdollisuus myös vaihtaa paikkakuntaa.

Jos haluat urallesi uusia tuulia, meillä on avoinna myös kymmeniä ohjelmistokehittäjän työpaikkoja, joissa voit kokeilla siipiäsi konsulttina asiakasprojekteissamme. Asiakkaisiimme kuuluu monipuolisesti yrityksiä kvanttitietokonevalmistajista aina varainhoitoon.

Buutin ohjelmointikoulutukset

Buutti järjestää ICT-alan työvoimakoulutuksia ympäri Suomen. Ohjelmointikoulutuksemme kestävät yleensä 6-12 kuukautta, joten niissä pääsee tekemään pitkään työtä valmennettavien kanssa ja näkemään heidän kasvunsa ohjelmistokehittäjiksi. Valmennusten aiheet voivat olla web-ohjelmointia, sulautettuja järjestelmiä tai esimerkiksi peliohjelmointia.

Matilda Mustakallio 

Talent Acquisition Lead

+358 45 783 29415

matilda.mustakallio(at)buutti.com

Hae mukaan!