RekryKoulutus, Buutin Web-kehittäjä: JavaScript & Cloud

Mistä on kyse?

Pääkaupunkiseudun innovatiivisimmat kasvuyritykset etsivät nyt joukkoonsa web-kehittäjiä. Uudenmaan TE-toimiston ja Buutti Oy:n rekrytointiin tähtäävässä ohjelmointivalmennuksessa (115 pv) saat laadukasta opetusta sekä erinomaisen tilaisuuden rekrytoitua kiinnostavaan yritykseen. Buutin koulutuksissa saat aina runsaasti henkilökohtaista ohjausta ja työelämässä arvostettuja taitoja.

Tiivistelmä:

 • 115 päivää kestävä ohjelmoinnin valmennusohjelma, jossa saat yksilöllistä opetusta ja erittäin hyvän mahdollisuuden työllistyä.
 • Uudenmaan alueen asukkaille
 • Haku on auki 11.10.2021 – 2.11.2021 9.11.2021
 • Koulutus pidetään 3.12.2021-27.5.2022.
 • Mukaan valitaan 12 sopivinta hakijaa
 • Tietopuoleinen valmennus: 115 päivää

Miksi juuri Buutin RekryKoulutus?

Ohjelmistokehitys on tärkeä osa Buutin liiketoimintaa, ja siitä saamallamme kokemuksella voimme tehdä koulutuksistamme aidosti työelämälähtöisiä. RekryKoulutuksemme onkin suunniteltu alusta alkaen vastaamaan ohjelmistokehitystyön arkea ja haasteita.

Keitä kouluttajat ovat?

Buutin kouluttajat ovat aina myös itse ohjelmistokehittäjiä. He eivät siis vain luule tietävänsä, mitä devaajan työssä tapahtuu, vaan voivat kertoa omista kokemuksistaan.

Buutin aiemman ohjelmointikoulutuksemme osallistujat antoivat kouluttajillemme erittäin korkeat arvosanat:

 • Aikaisempi koulutukseni, osaamiseni ja erityistarpeeni on otettu huomioon (HOPS:ia) laadittaessa: 4,8 / 5
 • Olen saanut kouluttajalta / kouluttajilta tarvitsemaani ohjausta ja palautetta: 4,7 / 5
 • Kouluttajien asiantuntemus ja ammattitaito ovat vastanneet koulutuksen vaatimuksia: 4,8 / 5

Miten Buutilla opitaan?

Meillä ohjelmointikoulutus perustuu henkilökohtaiseen ohjaukseen ja työelämälähtöisiin ryhmätöihin. RekryKoulutuksessamme et joudu pähkäilemään ja opettelemaan asioita yksin, vaan 45 päivän tietopuolisen koulutusjakson aikana saat runsaasti tukea ja henkilökohtaista opastusta. Ohjelmointivalmentajamme apu on aina saatavilla, ja jokaisella koulutettavalla on viikottainen keskusteluaika kouluttajan kanssa. Buutin kouluttajat osaavat neuvoa sinua sekä laajemmissa ohjelmistokehityksen periaatteissa että JavaScriptin ja pilvipalveluiden yksityiskohdissa.

Sopiiko Buutin RekryKoulutus sinulle?

Koulutukseen päästäksesi sinun tulee olla TE-toimiston tai työllisyyden kuntakokeilun asiakas. Lisäksi sinulla tulee olla soveltuva taustakoulutus: esimerkiksi tekniikan, kaupallisen, luonnontieteellisen tai yhteiskunnallisen alan korkeakoulututkinto. Hakijoilta edellytetään myös aiempaa ohjelmointikokemusta joko työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta. Koulutukseen osallistuminen edellyttää sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa.

Voit olla esimerkiksi:

 1. ICT-alan harrastuneisuutta/aiempaa ohjelmointikokemusta omaava, jolla on motivaatio ja halu toimia alalla.
 2. ICT-alan koulutuksen omaava, jonka koulutustausta ja ohjelmointiosaaminen ei vastaa yritysten nykypäivän tarpeita tai vastavalmistunut, jolta puuttuu ICT-alan työelämäkäytäntöjen osaaminen ja työkokemus.
 3. ICT-alalla työskennellyt, jonka teknologiaosaaminen ja/tai ohjelmistokehityksen toimintamallit ja projektinhallinnan menetelmät kaipaavat päivittämistä modernin ohjelmistokehityksen ja työnantajien tarpeita vastatakseen.

Esimerkki­työnimikkeitä koulutuksen jälkeen

JavaScript-kehittäjä, Full Stack -kehittäjä, Front End -kehittäjä, Back End -kehittäjä tai Cloud Engineer.

Koulutuksen sisältö

Jokaiselle mukaan valitulle opiskelijalle laaditaan 45 päivän mittainen henkilökohtainen opintosuunnitelma (HOPS). Opetussuunnitelman ydin on kaikille yhteinen ja kattava katsaus JavaScriptiin ja pilvipalveluihin. Sisältö kuitenkin muokataan RekryKoulutukseen sitoutuneiden yritysten tarpeisiin ja sinun aiemman osaamiseesi sopivaksi. 

Ohjelmistokehittäjän työssä tarvitset kuitenkin muitakin taitoja, kuin pelkästään koodaamista. Buutin RekryKoulutuksessa saat haltuusi myös laajan valikoiman tärkeitä taitoja, kuten ketterät menetelmät, projektityöskentelyn periaatteet, Git-versionhallinnan, GitLabin ja CI/CD-putket. Nämä opittuasi olet valmis liittymään mihin tahansa ammattitaitoiseen kehitystiimiin.

Koulutusmoduulit

  • Ohjelmointi- ja ohjelmistokehitystaidot: Full Stack -ohjelmointi
  • Ohjelmointikielet: JavaScript (ES6)
  • Ohjelmistokehykset: React
  • Tietokannat: MongoDB, CosmosDB
  • Pilvipalvelut: Azure Cloud
  • Ohjelmistokehittäjän taidot: Scrum-tiimityöskentely, Git-versionhallinta, GitLab CI/CD-toimintatapa

Mitä sinulle jää käteen?

 • Uudenmaan ICT-yrityksissä arvostettujen JavaScriptin ja pilviteknologian hallitseminen
 • Erinomainen mahdollisuus työllistyä sinut valinneeseen yritykseen
 • Opit ohjelmistokehittäjän työssä tärkeitä taitoja, kuten:
  • Laaja projektityöskentelykokemus
  • Scrum-tiimityöskentely
  • Projektinhallintatyökalut kuten Trello
  • Git (versionhallinta) ja sen käyttö laajoissa yhteistyöprojekteissa
  • GitLab CI/CD

Työssäoppiminen ja työllistyminen

Tietopuolisen ohjelmointivalmennuksen jälkeen siirryt työssäoppimisjaksolle 70 päiväksi sinut valinneeseen yritykseen. Koulutukseen osallistuvien tavoitteena on rekrytointi, ja tämä onkin oiva tapa edistää uraasi ohjelmistokehittäjänä. RekryKoulutuksemme kasvavissa yrityksissä on työtä ja uramahdollisuuksia pitkäksi aikaa.

Missä valmennus pidetään?

Koulutus toteutetaan Helsingissä. Tarkempi sijainti kerrotaan myöhemmin.

Buutti Oy

Jo perustamishetkellämme keväällä 2017 tavoitteemme oli selkeä: auttaa ihmisiä kehittämään intohimoaan ohjelmointiin. Olemme nopeasti kasvaneet neljän innokkaan perustajan porukasta kolmenkymmenen osaajan konsultointi- ja koulutusfirmaksi. Tänä aikana koulutuksemme ovat auttaneet yhteensä 3500:aa nuorta, opiskelijaa ja työtöntä kehittämään ohjelmointitaitojaan. Koulutamme jatkuvasti uusia ohjelmoijia heidän ensimmäisestä koodirivistään täyspäiväisiksi IT-konsulteiksi.

Koulutukseen hakeminen

Infotilaisuus

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus verkossa 14.10.2021 klo 13:00-14:00. Liity mukaan tämän linkin kautta:

https://meet.google.com/svx-ezbz-azf

Lisätietoa

Susanna Juusola

045 783 22786

susanna.juusola(at)buutti.com

Työllistyykö Buutin koulutusten kautta? 

Lue, miten Arttu siirtyi täyspäiväiseksi kehittäjäksi.

Artun tarina

Haku koulutukseen on päättynyt

Käy kurkkaamassa, millaisia koulutuksia meillä on tällä hetkellä haussa:

Koulutukset