Rekrykoulutus:
Full Stack Training

Mistä on kyse?

Keski-Suomen työnantajat etsivät nyt joukkoonsa osaavia web-kehittäjiä.

Buutti Oy:n ja Keski-Suomen TE-toimiston rekrytointiin tähtäävässä ohjelmointivalmennuksessa pääset oppimaan työnantajien kipeästi tarvitsemat web-kehitystaidot ja saat erinomaisen tilaisuuden rekrytoitua kiinnostavaan yritykseen. Buutin koulutuksessa saat runsaasti henkilökohtaista ohjausta ja työelämässä arvostettuja taitoja. Uusia ohjelmistokehittäjiä koulutuksesta etsivät mm. Mango Solutions Oy ja Pehutec Oy.

Tiivistelmä:

 • 120 päivää kestävä ohjelmoinnin valmennusohjelma, jossa saat yksilöllistä opetusta ja erittäin hyvän mahdollisuuden työllistyä.
 • Suunnattu Keski-Suomen TE-toimiston tai työllisyyden kuntakokeilujen asiakkaille
 • Haku avoinna 12.2.2023 asti
 • Koulutus järjestetään 10.3. – 7.9.2023 (120pv)
 • Tietopuolisen valmennuksen kesto 50pv
 • Työssäoppimisjakson kesto 70pv

Miksi juuri Full Stack Training?

Jos olet kiinnostunut web-kehittäjän urasta ja osaat jo ohjelmoinnin alkeet, Buutti Full Stack Training on erinomainen mahdollisuus syventää osaamistasi. Full Stack Trainingissa opit luomaan dynaamisia nettisivuja ja web-sovelluksia moderneilla teknologioilla ja työkaluilla. Ohjelmointitaitojen lisäksi saat kokemusta myös ohjelmistokehittäjän työhön liittyvistä yleisimmistä työskentelytavoista ja käytännöistä. Pääset myös kartuttamaan käytännön kokemusta kehittäjän työstä työssäoppimisjakson kautta.

Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet työskennellä Junior- tai Trainee-tason ohjelmistokehittäjänä. Työnimikkeesi voi olla esimerkiksi JavaScript-kehittäjä, Full Stack -kehittäjä, Front End -kehittäjä tai Back End -kehittäjä.

Aiemman Full Stack Training -RekryKoulutuksemme osallistujat antoivat koulutuksesta erittäin positiivista palautetta:

 • Kouluttajan/kouluttajien asiantuntemus ja ammattitaito ovat vastanneet koulutuksen vaatimuksia: 4,8/5
 • Henkilökohtainen opiskelusuunnitelmani on toteutunut tavoitteiden mukaisesti: 4,5/5
 • Miten arvioit koulutuksen onnistuneen kokonaisuutena: 4,5/5

Koulutuksen toteutus ja kesto

Jokaiselle mukaan valitulle opiskelijalle laaditaan 50 päivän mittainen henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). HOKS:n ydin on kaikille yhteinen ja kattava katsaus mm. modernin JavaScriptin, Reactin ja Noden käyttöön. Sisältö muokataan kuitenkin yksilöllisesti RekryKoulutukseen sitoutuneiden yritysten tarpeisiin ja sinun aiempaan osaamiseesi sopivaksi. 

Ohjelmistokehittäjän työssä tarvitset muitakin taitoja, kuin pelkästään koodaamista. Buutin RekryKoulutuksessa saat itse ohjelmoinnin lisäksi haltuusi laajan valikoiman muita työnantajien arvostamia taitoja, kuten esimerkiksi ketterät menetelmät, projektityöskentelyn periaatteet, Git-versionhallinnan sekä GitLab CI/CD-putket. Nämä opittuasi olet valmis liittymään mihin tahansa ammattitaitoiseen kehitystiimiin.

Tietopuolisen valmennuksen jälkeen on aika siirtyä työssäoppimisjaksolle sinut valinneeseen yritykseen. Työssäoppimisjaksolla pääset kartuttamaan aitoa työkokemusta ohjelmistokehittäjänä, ja arvosi työmarkkinoilla nousee huomattavasti. RekryKoulutusten päätavoitteena on aina koulutettavien rekrytointi, joten sinulla on myös loistava mahdollisuus rekrytoitua heti työssäoppimisjakson jälkeen sinut valinneeseen yritykseen.

Sopiiko koulutus sinulle?

Valmennus sopii sinulle, jos esimerkiksi:

 • osaat ohjelmoinnin alkeet ja haluat syventää yleistä ohjelmointiosaamistasi
 • haluat oppia luomaan nettisivuja tai verkkopohjaisia sovelluksia
 • osaamisesi web-teknologioiden suhteen on vanhentunutta ja haluat oppia käyttämään moderneja työkaluja
 • haluat saada lisää ryhmätyökokemusta ohjelmointiprojekteista
 • haluat oppia palvelinpuolen ohjelmointia sekä palvelinpuolen ja selainpuolen (back-end ja front-end) yhdistämistä kokonaiseksi verkkosovellukseksi

Valmennukseen valinnoissa painotetaan aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä joko oman harrastuneisuuden, koulutuksen tai työelämän kautta. Kokemuksen lisäksi hakijalle hyödyllisiä ominaisuuksia ovat looginen ajattelukyky, ongelmanratkaisutaidot, kommunikointi- ja ryhmätyöskentelytaidot sekä halu kehittyä ja oppia uutta.

Koulutukseen hakeminen

Haku tähän koulutukseen on päättynyt. Voit käydä katsomassa, millaisia koulutuksia Buutilla on tulossa täältä.

Koulutukseen hakeminen

Infotilaisuus

Koulutuksesta järjestetään VirtuaaliMiitti verkossa 26.1.2023 klo 13-14. Liity mukaan tästä linkistä.

Lisätietoja

Susanna Juusola

045 783 22786

susanna.juusola(at)buutti.com

Alanvaihto Trainee Academyn kautta? 

Lue, miten Carita siirtyi ravintola-alalta ohjelmistokehittäjäksi.

Caritan tarina