Ohjelmointi­koulutukset

Buutin koulutuksissa saat työelämälähtöistä opetusta

Buutti Oy:n ja ELY-keskusten työvoimakoulutukset antavat sinulle ohjelmistokehittäjän taidot. Koulutuksen aikana opit työnantajien arvostaman teknologian ja siihen liittyvät työelämän käytännöt sekä luot referenssityön, jolla voit esittää taitojasi. Koulutusten aiheet on valittu aina paikallisten teknologiayritysten tarpeiden perusteella. Buutti Oy:n koulutuksessa opitaan käytännön tekemisen kautta ja oppiminen perustuu työelämälähtöisiin harjoituksiin. Kouluttajamme ovat itse ohjelmistokehittäjiä, joten sisältö perustuu aidosti ohjelmistokehittäjän arkeen.

Buutin ohjelmointikoulutukset ovat yleensä 6-12 kuukautta kestäviä koulutuksia, johon valitaan mukaan 10-20 IT-alan osaajaa. Saat laadukkaan opetuksen lisäksi usean kuukauden mittaisen työkokemuksen alan yrityksessä ja mahdollisuuden työllistyä pysyvästi työssäoppimisyritykseesi. 

Sopivatko koulutuksemme sinulle?

Ohjelmointikoulutuksiimme päästäksesi sinun tulee olla koulutuksen järjestämisalueen TE-toimiston asiakas.

Koulutukseen valitaan henkilöitä, joilla on kokemusta ohjelmistokehityksestä joko oman harrastuneisuuden, koulutuksen tai työelämän kautta ja vahva motivaatio kehittyä ohjelmistokehityksen ammattilaiseksi.

Mitä opit koulutuksessa?

Buutin koulutuksissa opit sekä yritysten tarvitseman teknologian. Opetus on henkilökohtaista ja asiantuntevaa, joten sinusta tulee koulutettavassa teknologiassa vahva asiantuntija.

Pelkkä koodauksen taitaminen ei kuitenkaan tee osaavaa ohjelmistokehittäjää. Lisäksi tarvitaan muitakin tärkeitä taitoja, kuten Scrum-ryhmätyöskentelyä, vanhan koodin korjausta ja oman koodin lisäämistä suurempaan projektiin. Buutin rekrykoulutusten jälkeen olet valmis ohjelmistotiimin jäseneksi.

Esimerkkityönimikkeitä koulutusten jälkeen

JavaScript-kehittäjä, web-kehittäjä, Full Stack -kehittäjä, Front End -kehittäjä, Back End -kehittäjä, sulautettujen järjestelmien kehittäjä, C++-kehittäjä, C#-kehittäjä, DevOps-osaaja.

Haussa olevat koulutukset

RekryKoulutus: JavaScript & Cloud

 1. Mitä:

  Web-ohjelmointikoulutus

 2. Missä:

  Helsinki

 3. Milloin:

  29.10.2021 alkaen

  Haku on auki 2.11.. asti!

Lue lisää

Aiemmat koulutukset

Buutti Trainee Academy

 1. Mitä:

  Ohjelmointikoulutus

 2. Missä:

  Tampere

 3. Milloin:

  Lokakuu 2021

Lue lisää