Full Stack Training

MISTÄ ON KYSE?

Haluatko viedä web- ja pilviosaamisesi seuraavalle tasolle? Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston ja Buutti Oy:n ohjelmointivalmennuksessa (120 pv) saat korkealaatuista opetusta sekä erinomaisen mahdollisuuden työllistyä kiinnostavaan yritykseen. Buutin koulutuksissa saat myös aina runsaasti henkilökohtaista ohjausta ja opit paljon työelämässä arvostettuja taitoja.

Jos käyttäjäystävällisten ohjelmistojen luominen, tietorakenteiden kehittäminen tai web-ohjelmistojen toteuttaminen kuulostavat mielenkiintoisilta työtehtäviltä ja omaat jo jonkin verran ohjelmointikokemusta, Buutin Full Stack Training on loistava tapa ottaa seuraava askel ohjelmointiurallasi. Teknologioiden lisäksi saat kokemusta myös ohjelmistokehittäjän työhön liittyvistä yleisimmistä käytännöistä, kuten ketteristä menetelmistä, CI/CD-putkesta ja DevOpsista.

Full Stack Trainingin jälkeen sinulla on valmiudet työskennellä trainee- tai junior-tason ohjelmistokehittäjänä. Koulutukseen kuuluu myös työssäoppimisjakso, jonka kautta sinulla on myös erinomainen mahdollisuus työllistyä. Työnimikkeesi voi olla esimerkiksi JavaScript-kehittäjä, Full Stack -kehittäjä, Front End -kehittäjä tai Back End -kehittäjä.

MIKSI JUURI BUUTIN KOULUTUS?

Ohjelmistokehitys on yksi Buutin keskeisimmistä liiketoiminta-alueista, ja kouluttajamme ovat itsekin kokeneita ohjelmistokehittäjiä. Vankan kokemuksemme ansiosta voimme tehdä valmennuksistamme mahdollisimman työelämälähtöisiä ja ne suunnitellaankin alusta alkaen vastaamaan ohjelmistokehitystyön arkea ja haasteita. Meillä on myös kyky tunnistaa hakijoiden osaaminen ja kiinnostuksen kohteet sekä yritysten tarpeet, ja osaamme yhdistää oikean kehittäjän oikeaan yritykseen.

Buutin aiemmin järjestämien vastaavien koulutusten osallistujat antoivat valmennukselle ja kouluttajillemme erittäin korkeat arvosanat:

 • Kouluttajan/kouluttajien asiantuntemus ja ammattitaito ovat vastanneet koulutuksen vaatimuksia: 4,8/5
 • Koulutus kokonaisuutena on lisännyt ammattitaitoani: 4,9/5
 • Voin hyödyntää koulutuksessa oppimaani työelämässä: 5,0/5

SOPIIKO VALMENNUS JUURI SINULLE?

Valmennus sopii sinulle, jos esimerkiksi:

 • osaat ohjelmoinnin alkeet ja haluat syventää yleistä ohjelmointiosaamistasi
 • haluat oppia luomaan nettisivuja tai verkkopohjaisia sovelluksia
  osaamisesi web-teknologioiden suhteen on vanhentunutta ja haluat oppia käyttämään moderneja työkaluja
 • haluat saada lisää ryhmätyökokemusta ohjelmointiprojekteista
 • haluat oppia palvelinpuolen ohjelmointia sekä palvelinpuolen ja selainpuolen (back end ja front end) yhdistämistä kokonaiseksi verkkosovellukseksi

Koulutukseen päästäksesi sinun tulee olla TE-toimiston tai työllisyyden kuntakokeilun asiakas. Valinnoissa painotetaan aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä joko oman harrastuneisuuden, koulutuksen tai työelämän kautta. Kokemuksen lisäksi hakijalle hyödyllisiä ominaisuuksia ovat looginen ajattelukyky, ongelmanratkaisutaidot, kommunikointi- ja ryhmätyöskentelytaidot sekä halu kehittyä ja oppia uutta. Hakijoilta edellytetään myös sujuvaa suomen tai englannin kielitaitoa.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Koulutuksen tavoitteiden toteutumista seurataan HOKSin avulla (henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma) niin tietopuolisen valmennuksen kuin työssäoppimisjakson aikana. Tietopuolisessa valmennuksessa kehittämissuunnitelman ydin on kaikille yhteinen ja kattava katsaus web-ohjelmointiin ja pilvipalveluihin, pohjautuen Pohjois-Pohjanmaan työnantajien osaamistarpeisiin. Työssäoppimisjaksolle opiskelijalle laaditaan erillinen koulutuksen sisältöihin tukeutuva HOKS, jossa huomioidaan opiskelijan omat tavoitteet ja yrityksen tarpeet.

Ohjelmistokehittäjän työssä tarvitset muitakin taitoja, kuin pelkästään koodaamista. Full Stack Trainingissa saat haltuusi myös laajan valikoiman muita työnantajien arvostamia taitoja, kuten ketterät menetelmät, projektityöskentelyn periaatteet, Git-versionhallinnan, GitLabin ja CI/CD-putket. Nämä opittuasi olet valmis liittymään mihin tahansa ammattitaitoiseen kehitystiimiin.

KOULUTUSMODUULIT

Hae koulutukseen

Infotilaisuus

Koulutuksesta järjestetään TE-live lähetys verkossa ti 28.3. klo 11.00. Liity mukaan tästä linkistä: https://te-live.fi/lahetykset/Ux85LzI-X

Koulutuksesta järjestetään myös Buutin infotilaisuus verkossa 4.4.2023 klo 13:00-14:00. Liity mukaan tämän linkin kautta: https://meet.google.com/biv-uxty-wcr

Lisätietoja

Susanna Juusola

etunimi.sukunimi@buutti.com

+358 45 783 22786

Pääseekö koulutuk­sistamme töihin? 

Lue Artun matkasta täysipäiväiseksi ohjelmisto­kehittäjäksi!

Artun tarina

Funktionaalinen ohjelmointi (3 viikkoa)

 • TypeScript 
 • Työskentelymenetelmät ja työkalut: Scrum, Git

Front End -ohjelmointi (3 viikkoa): 

 • React-ohjelmistokehyksen hyödyntäminen

Back End -ohjelmointi (2 viikkoa)

 • Express.js
 • SQL-, NoSQL-tietokannat

Pilvipalvelut käytännössä (2 viikkoa)

 • Azure
 • GitLab
 • CI/CD

Koulutusmoduulien ohessa toteutetaan myös ryhmätyönä referenssiprojekti työelämäsimulaationa.

TYÖSSÄOPPIMINEN JA TYÖLLISTYMINEN

Tietopuolisen ohjelmointivalmennuksen jälkeen siirryt työssäoppimisjaksolle 70 päiväksi sinut valinneeseen yritykseen. Koulutukseen osallistuvien yritysten tavoitteena on rekrytointi, ja tämä onkin oiva tapa edistää uraasi ohjelmistokehittäjänä. Harjoittelu kasvavissa yrityksissä voi tarjota työtä ja uramahdollisuuksia pitkäksi aikaa.

MITÄ VALMENNUKSESTA JÄÄ KÄTEEN?

 • Työnantajien keskuudessa arvostettujen JavaScriptin ja pilviteknologian hallitseminen
 • Erinomainen mahdollisuus työllistyä sinut valinneeseen yritykseen
 • Ohjelmistokehittäjän työssä tärkeitä taitoja, kuten:
  • Laaja projektityöskentelykokemus
  • Scrum-tiimityöskentely
  • Git-versionhallinta ja sen käyttö laajoissa yhteistyöprojekteissa
  • GitLab CI/CD-putki (jatkuvan integraation, julkaisun ja toimituksen prosessi)
  • DevOps (toimintamalli digitaalisten palveluiden tuotantoon)

MISSÄ KOULUTUS PIDETÄÄN?

Lähiopetuspäivät pidetään Oulussa Buutin koulutustiloissa, osoitteessa Teknologiantie 2. Koulutuksessa on läsnäolovelvollisuus, eli osallistujilla on oltava mahdollisuus saapua koulutukseen paikan päälle.

Tiivistelmä

 • Full Stack -ohjelmointikoulutus, jossa saat valmiudet trainee- tai junior-tason ohjelmistokehittäjän työhön
 • Kesto: 120 pv (tietopuolinen valmennus 50 pv, työssäoppimisjakso 70 pv)
 • Haku avoinna 14.4.2023 asti
 • Koulutuksen ajankohta: 28.4. – 8.11.2023
 • Mukaan valitaan 15 sopivinta hakijaa

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN

Hakeaksesi koulutukseen, sinun tulee lähettää hakemus niin Buutin kuin TE-toimiston järjestelmään. Lähetä molemmat hakemukset samanaikaisesti, niin etenet hakuprosessissa mahdollisimman nopeasti.

Hakemus Buutille:

Täytä alla oleva hakulomake ohjeiden mukaan.

Hakemus TE-toimiston järjestelmään:

Täytä hakemus TE-toimistolle osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/712833 ”Hae tähän koulutukseen” -painikkeen kautta. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutuksen koodi on 712833.

Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten täytäthän hakemuksesi huolellisesti. Kerro hakemuksesi tarkemmissa perusteluissa kiinnostuksestasi koulutukseen ja mahdollisesta aikaisemmasta kokemuksestasi alalta. Jos olet hakenut myös muihin työvoimakoulutuksiin, merkitsethän koulutukset tärkeysjärjestykseen. Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9.00–16.15 numerosta 0295 020 702. Koulutusneuvonnan löydät myös Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta .

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta. Lisätietoa työvoimakoulutuksesta voit lukea osoitteesta https://www.te-palvelut.fi/fi/tyonhakijalle/ammatinvalinta-koulutus/tyovoimakoulutus/haku-ja-valinta. Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, joiden työnhaku on voimassa.

Valintaprosessi sisältää esivalinnan, videohaastattelun, sekä yksilöllisen valintahaastattelun. Haastatteluita järjestetään jo hakuaikana, joten kannattaa hakea ajoissa!

BUUTTI OY

Jo perustamishetkellämme keväällä 2017 tavoitteemme oli selkeä: auttaa ihmisiä kehittämään intohimoaan ohjelmointiin. Olemme nopeasti kasvaneet neljän innokkaan perustajan porukasta sadan osaajan konsultointi- ja koulutusfirmaksi. Tänä aikana koulutuksemme ovat auttaneet yhteensä tuhanisa nuoria, opiskelijoita ja työttömiä kehittämään ohjelmointitaitojaan.