Buutin koulutuksissa opitaan työelämälähtöisten harjoitusten kautta.

CodeMatch: React 4.10.

Mistä on kyse?

CodeMatch: React on yhden päivän mittainen ohjelmointi­koulutus ja rekrytointi­tilaisuus. Koulutuksessa käydään läpi Reactin perusteet, ja pääset näyttämään taitosi. Tästä CodeMatchista voit työllistyä Buutille ja asiakkaillemme.

Työllistyminen tialisuudesta on hyvinkin todennäköistä: kaikki CodeMatchimme ovat johtaneet ainakin yhden osallistujan työllistymiseen.

Lue, kuinka Miro työllistyi CodeMatchin kautta: https://buuttiedu.com/koodarin-match/

Kenelle CodeMatch sopii?

CodeMatch: React sopii alan opiskelijoille, vastavalmistuneille ja jonkin aikaa ohjelmointi­töitä tehneille. CodeMatch on erinomainen työllistymis­keino myös IT-alalta työttömäksi jääneille ja lomautetuille.

Koulutukseen valinnoissa painotetaan kokemusta ohjelmisto­kehityksestä. Parhaiten koulutus sopii henkilöille, joilla on web-ohjelmointiosaamista ja/tai kokemusta JavaScript-ohjelmoinnista.

Mukaan valitaan 10 sopivinta hakijaa.

Mitä hyödyt tästä?

Parhaimmillaan CodeMatch johtaa nopeaan työllistymiseen Buutille ja asiakkaillemme. Osallistuminen CodeMatchiin ei kuitenkaan mene missään tapauksessa hukkaan, sillä saat haltuusi Reactin perusteet ja hyvää kokemusta työnhakutilanteesta.

Minkälaisista töistä on kyse?

Voit työllistyä osa-aikaiseen tai kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työnimikkeitä voivat olla web-kehittäjä, sovelluskehittäjä tai ohjelmistokehittäjä. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti.

Kuka koulutuksen pitää?

Kouluttajana toimii Peetu Nuottajärvi. Peetu on Buutin perustaja­joukossa mukana oleva yrityksen osakas. Peetulla on viisi vuotta kokemusta web-kehityksestä ja kolme vuotta kokemusta Reactista.  Peetu on myös ollut monipuolisesti ohjelmointikouluttajana.

Peetu on ollut mukana Buutin toiminnassa ohjelmistokehittäjänä ja kouluttajana vuodesta 2017 alkaen.

Mukaan hakeminen

Haku koulutukseen on auki 26.8.-29.9. Hakemisessa on kaksi vaihetta, jotka jokaisen hakijan tulee toteuttaa: Google Formsin täyttäminen ja CV:n lähettäminen.

Apua CV:n tekemiseen saat Buutin blogipostauksesta: Edukseen erottuva CV

Tarkat hakuohjeet

  1. Lähetä meille yhteystietosi Google Formsin kautta: CodeMatch Reactiin hakeminen.
  2. Lähetä meille CV:si sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@buutti.com
1. Hakemuslomake Google formissa 2. CV:n lähettäminen sähköpostiin

Lisätietoa

Lisätietoa hakemisesta saat Sonja Mehtälältä, +358 45 7874 9896, sonja.mehtala@buuttiedu.com

Lisätietoa koulutuksen sisällöstä saat Peetu Nuottajärveltä, +358 50 465 0905, peetu.nuottajarvi@buutti.com