CodeMatch: C++ 21.2.

Mistä on kyse?

CodeMatchin rekrytilaisuudessa opit yhdessä päivässä modernin C++ 11-standardin perusteet ja käyt Buutin työhaastattelussa. Työllistyminen koulutuksesta on hyvinkin todennäköistä: kaikki CodeMatch-koulutuksemme ovat johtaneet ainakin yhden osallistujan työllistymiseen.

Lue, kuinka Buutilla hommissa oleva Miro työllistyi CodeMatchin kautta: https://buuttiedu.com/koodarin-match/

Missä ja milloin?

CodeMatch järjestetään Oulussa osoitteessa Teknologiantie 18, 90570. Koulutus pidetään 21.2. ja se kestää työpäivän verran. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kenelle CodeMatch sopii?

CodeMatch: C++ sopii alan opiskelijoille, ohjelmointia harrastaneille, vastavalmistuneille ja jonkin aikaa ohjelmointi­töitä tehneille. CodeMatch on erinomainen työllistymis­keino myös IT-alalta työttömäksi jääneille ja lomautetuille.

Koulutukseen valinnoissa painotetaan kokemusta ohjelmisto­kehityksestä. Parhaiten koulutus sopii henkilöille, joilla on kokemusta sulautetuista järjestelmistä tai peliohjelmoinnista.

Mukaan valitaan 10 sopivinta hakijaa.

Mitä hyödyt tästä?

Parhaimmillaan CodeMatch johtaa nopeaan työllistymiseen Buutille ja asiakkaillemme. Osallistuminen CodeMatchiin ei kuitenkaan mene missään tapauksessa hukkaan, sillä saat haltuusi modernin C++:n perusteet ja hyvää kokemusta työhaastattelusta.

Minkälaisista töistä on kyse?

Voit työllistyä asiakasprojekteihimme osa-aikaiseen tai kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työtehtävät ovat aitoa ohjelmistokehitys- ja konsultointityötä.

Työnimikkeitä voivat olla sulautettujen järjestelmien kehittäjä,  sovelluskehittäjä, pelikehittäjä tai ohjelmistokehittäjä. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti.

Kuka koulutuksen pitää?

Kouluttajamme ovat sovelluskehittäjiä, joilla on tuoretta kokemusta C++:n käyttämisestä työelämässä. He ovat myös pitäneet useita ohjelmointikoulutuksia.

Jari Ronkainen on käyttänyt C++:aa useissa haastavissa asiakasprojekteissa kymmenen vuoden ajan.

Perttu Tuovinen on ohjelmistokehittäjä ja yksi Buutin kokeneimmista kouluttajista.

Hae mukaan

Haku koulutukseen on auki 16.1.-12.2. Hakemisessa on kaksi vaihetta, jotka jokaisen hakijan tulee toteuttaa: Google Formsin täyttäminen ja CV:n lähettäminen.

Apua CV:n tekemiseen saat Buutin blogipostauksesta: Edukseen erottuva CV

Tarkat hakuohjeet

  1. Lähetä meille yhteystietosi Google Formsin kautta: CodeMatch C++:aan hakeminen.
  2. Lähetä meille CV:si sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@buutti.com
1. Hakemuslomake Google formissa 2. CV:n lähettäminen sähköpostiin

Lisätietoa

Hakeminen:

Sonja Mehtälä +358 45 7874 9896 sonja.mehtala@buuttiedu.com

Koulutuksen sisältö:

Jari Ronkainen  jari.ronkainen@buutti.com

CodeMatch-työpaikat:

Lassi Kaisto +358 40 7077 310  lassi.kaisto@buuttiedu.com