CodeMatch-työpaikat

Mistä on kyse?

CodeMatch on rekrytointipalvelu uransa alkupäässä oleville IT-alan osaajille. Codematch-konsulttina käyt läpi 1 kuukauden pituisen intensiivikoulutusjakson ja 1 – 12 kuukauden pituisen konsulttijakson, jolloin työskentelet asiakasyrityksessä.

Etsimme sinulle osaamiseesi ja tulevaisuuden tavoitteisiisi sopivan työpaikan, jossa pääset kehittämään taitojasi ja tutustumaan työnantajaan enintään kahdentoista kuukauden ajan ennen varsinaista rekrytointia asiakasyritykseen. Buutti Educationin ja asiakkaidemme tavoitteena on aina rekrytointi, ja sinulla on erinomainen mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen sekä konsulttijakson aikana että sen jälkeen.

Intensiivijakso

CodeMatch alkaa n. 1 kuukaudenpituisella palkallisella intensiivikoulutuksella. Koulutuksessa keskitytään teknologioihin, joita tarvitset työskennellessäsi konsulttijaksolla. Koulutusjakson arvo on n. 10 000€, mutta CodeMatch-ohjelmaan pääseville se on veloitukseton.

Konsulttijakso

Konsulttijaksolla voitte tutustua toisiinne työnantajan kanssa. Olet työsuhteessa Buutin kanssa, mutta työskentelet asiakkaan kehitysprojektissa asiakkaan tiloissa. Konsulttijakso on myös palkallinen (2000-3500€ / kk) ja kestää 1 -12 kk riippuen asiakkaasta.

Miten pääset mukaan?

Voit joko tulla CodeMatch-rekrytilaisuuteen näyttämään taitosi tai lähettää meille suoraan hakemuksen. Voit joko hakea tiettyä roolia tai lähettää meille avoimen hakemuksen. Etsimme koko ajan uusia työpaikkoja ja matchaamme hakijoita, joten mitä pikemmin lähetät hakemuksesi, sitä nopeammin pääset töihin.

Avoimet roolit ja hakeminen

Kysyttävää?

Ota yhteyttä:

Matilda Mustakallio

+358 45 783 29415

matilda.mustakallio(at)buutti.com

 

Kokemuksia

Sebitti Oy

Sebitti Oy on jo vuodesta 1994 toiminut oululainen ohjelmisto- ja konsulttitalo. Heidän parasta osaamistaan ovat Microsoftin teknologiat, kuten C#, .NET ja Azure. Buutti on tehnyt Sebitin kanssa yhteistyötä CodeMatch-palvelun kautta: he ottivat Buutilla olleen Joonan aluksi projektityöhön, jossa hän aloitti C#-kehityksestä. Siitä päästiin nopeasti muihin teknologioihin, kuten Azureen, Angulariin ja Vue.js:ään.

Vaikka suurin osa ajasta on tehty etätyönä, Joona pääsi hyvin mukaan Sebitin porukkaan säännöllisten etäkahvittelujen avulla. Alun jälkeen hänen työnsä keskittyi Angularin ja TypeScriptin käyttämiseen. Yhteistyö sujui hyvin, ja Joona siirtyikin syksyllä 2020 Sebitin työntekijäksi.

“Codematch mahdollisti kehittäjään tutustumisen ja rekrypäätös oli helppo tehdä.”  Jukka Kenttälä, CEO, Sebitti