CodeMatch-työpaikat

Mistä on kyse?

CodeMatch on rekrytointipalvelu uransa alkupäässä oleville IT-alan osaajille. Etsimme sinulle sopivan työpaikan, jossa pääset kehittämään taitojasi ja tutustumaan työnantajaan yhdeksän kuukauden konsulttijakson ajan. Buutin ja asiakkaidemme tavoitteena on aina rekrytointi, ja sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä pysyvästi töihin sekä kokeilujakson aikana että sen jälkeen.

Mikä konsulttijakso?

CodeMatch alkaa konsulttijaksolla, jossa voitte tutustua toisiinne työnantajan kanssa. Olet työsuhteessa Buutin kanssa, mutta teet asiakkaan projektia asiakkaan tiloissa. Saat tästä jaksosta palkkaa (yleensä 2000-3000€ / kk), ja voit työllistyä pysyvästi milloin vain.

Miten pääset mukaan?

Voit joko tulla CodeMatch-rekrytilaisuuteen näyttämään taitosi tai lähettää meille suoraan hakemuksen. Voit joko hakea tiettyä roolia tai lähettää meille avoimen hakemuksen. Etsimme koko ajan uusia työpaikkoja ja matchaamme hakijoita, joten mitä pikemmin lähetät hakemuksesi, sitä nopeammin pääset töihin.

Avoimet roolit ja hakeminen

Kysyttävää?

Ota yhteyttä:

Lassi Kaisto

+358 40 7077310

lassi.kaisto(at)buuttiedu.com

 

Rekrytilaisuudet

Mitä?

1-2 päivän mittainen tilaisuus, jossa käydään läpi yksi tarkasti fokusoitu osa-alue. Samalla osallistujille pidetään yksi kerrallaan työhaastattelut. Jokaista tapahtumaa järjestettäessä on tiedossa avoimia työpaikkoja, johon haemme osaajia.

Mitä opit rekrytilaisuudessa?

Pääset syventämään jo olemassa olevaa osaamistasi. Jokaisessa CodeMatch-rekrytilaisuudessa keskitytään tiettyyn aihealueeseen, kuten Reactiin tai C-ohjelmointiin. Saat samalla hyvää kokemusta työnhakutilanteesta.

Miksi tulla mukaan?

Saat maksutta parannettua osaamistasi ja voit napata it-alan työpaikan. Työnhakijoiden osallistuminen koulutukseen on ilmaista.

CodeMatch: React

Mikä?

Yksipäiväinen ohjelmointikoulutus ja rekrytointitilaisuus.

Milloin?

4.10.2019 Haku koulutukseen on auki 25.8.-29.9.

Missä?

Tilaisuus pidetään Oulussa. Tarkempi paikka varmistuu myöhemmin.

Lue lisää ja hae mukaan