CodeMatch-työpaikat

Mistä on kyse?

CodeMatch on rekrytointipalvelu uransa alkupäässä oleville IT-alan osaajille. Codematch-konsulttina käyt läpi 1 kuukauden pituisen intensiivikoulutusjakson ja 1 – 12 kuukauden pituisen konsulttijakson, jolloin työskentelet asiakasyrityksessä.

Etsimme sinulle osaamiseesi ja tulevaisuuden tavoitteisiisi sopivan työpaikan, jossa pääset kehittämään taitojasi ja tutustumaan työnantajaan enintään kahdentoista kuukauden ajan ennen varsinaista rekrytointia asiakasyritykseen. Buutti Educationin ja asiakkaidemme tavoitteena on aina rekrytointi, ja sinulla on erinomainen mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen sekä konsulttijakson aikana että sen jälkeen.

Intensiivijakso

CodeMatch alkaa n. 1 kuukaudenpituisella palkallisella intensiivikoulutuksella. Koulutuksessa keskitytään teknologioihin, joita tarvitset työskennellessäsi konsulttijaksolla. Koulutusjakson arvo on n. 10 000€, mutta CodeMatch-ohjelmaan pääseville se on veloitukseton.

Konsulttijakso

Konsulttijaksolla voitte tutustua toisiinne työnantajan kanssa. Olet työsuhteessa Buutin kanssa, mutta työskentelet asiakkaan kehitysprojektissa asiakkaan tiloissa. Konsulttijakso on myös palkallinen (2000-3500€ / kk) ja kestää 1 -12 kk riippuen asiakkaasta.

Miten pääset mukaan?

Voit joko tulla CodeMatch-rekrytilaisuuteen näyttämään taitosi tai lähettää meille suoraan hakemuksen. Voit joko hakea tiettyä roolia tai lähettää meille avoimen hakemuksen. Etsimme koko ajan uusia työpaikkoja ja matchaamme hakijoita, joten mitä pikemmin lähetät hakemuksesi, sitä nopeammin pääset töihin.

Avoimet roolit ja hakeminen

Kysyttävää?

Ota yhteyttä:

Liisa Pakarinen

+358 45 7834 2625

liisa.pakarinen(at)buutti.com

 

Kokemuksia

Inderes Oyj

Inderes Oyj on tunnettu suomalainen analyysitalo ja sijoittajayhteisö. Inderes tarjoaa laadukkaita osakeanalyyseja, sijoittajaviestinnän ratkaisuja ja sisältöjä sekä sijoittajien että pörssiyhtiöiden tarpeisiin. Yli 100 suomalaista pörssiyhtiötä luottaa heidän palveluihinsa.

Flik Helsinki Oy on puolestaan Inderesin tytäryhtiö, joka erikoistuu virtuaalitapahtumiin ja videoviestintään. Flikin palveluihin kuuluvat kaikki videotuotannon vaiheet suunnittelusta kuvaamisen kautta jakeluun. Alkujaan Flikin synnyttämä ja nyttemmin Inderesin kooditiimin kehittämä Videosync-alusta on suunniteltu erityisesti pörssiyhtiöiden sijoittajaviestinnän virtuaalitapahtumien laadukkaaseen toteutukseen ja jakeluun, mutta se on laajasti käytössä myös useilla tapahtuma- ja streaming-tuotantoyhtiöillä ympäri Eurooppaa.

Buutti ja Inderes ovat tehneet yhteistyötä keväästä 2021 lähtien. Buutin CodeMatch-kehittäjä Roni valittiin mukaan Videosync-alustan kehittämiseen. Projekti on web-ohjelmointia, ja teknologioina ovat olleet Front Endissä Angular.js, React ja Next.js, Back Endissä Node.js ja MongoDB ja infran puolella Kubernetes, Docker, CircleCI, GitHubActions ja AWS.

Sebitti Oy

Sebitti Oy on jo vuodesta 1994 toiminut oululainen ohjelmisto- ja konsulttitalo. Heidän parasta osaamistaan ovat Microsoftin teknologiat, kuten C#, .NET ja Azure. Buutti on tehnyt Sebitin kanssa yhteistyötä CodeMatch-palvelun kautta: he ottivat Buutilla olleen Joonan aluksi projektityöhön, jossa hän aloitti C#-kehityksestä. Siitä päästiin nopeasti muihin teknologioihin, kuten Azureen, Angulariin ja Vue.js:ään.

Vaikka suurin osa ajasta on tehty etätyönä, Joona pääsi hyvin mukaan Sebitin porukkaan säännöllisten etäkahvittelujen avulla. Alun jälkeen hänen työnsä keskittyi Angularin ja TypeScriptin käyttämiseen. Yhteistyö sujui hyvin, ja Joona siirtyikin syksyllä 2020 Sebitin työntekijäksi.

“Codematch mahdollisti kehittäjään tutustumisen ja rekrypäätös oli helppo tehdä.” Jukka Kenttälä, CEO, Sebitti

Haltian

Haltian on oululainen yritys, joka toimittaa kokonaisvaltaisia IoT-ratkaisuja. Heidän tuotteensa soveltuvat jopa globaaleihin, miljoonia laitteita kattaviin käyttötarpeisiin. Haltianin tuotteista tunnetuimpia on Thingsee-tuoteperhe.

Buutti ja Haltian ovat tehneet yhteistyötä Buutin CodeMatch-palvelun kautta. Zhanna valittiin CodeMatch-konsultiksi Haltianille, jossa hän alkoi työskennellä Thingsee Insipre -projektissa. Ensimmäiseksi hän kehitti web-sovelluksen Reactin, Material UI:n, Fullpage.js:n ja muutaman muun pienen komponentin avulla.

Haltian palkkasi Zhannan omaksi työntekijäkseen parin kuukauden työskentelyn jälkeen. Hän on nyt täyspäiväinen työntekjiä, jonka työtehtäviin on kuulunut Thingsee Open APIn päivittäminen käyttämään QraphQL-teknologiaa ja AWS Lamdba-funktioita. Zhanna on pitänyt Haltianilla työskentelystä: projektit ovat kiinnostavia, ja porukkaan on päässyt hyvin mukaan poikkeusoloista huolimatta.