CodeMatch-työpaikat

Mistä on kyse?

CodeMatch on rekrytointipalvelu uransa alkupäässä oleville IT-alan osaajille. CodeMatch koostuu intensiivijaksosta ja konsulttijaksosta. Ensin saat 20 päivää palkallista intensiivikoulutusta. Etsimme sinulle sopivan työpaikan, jossa pääset kehittämään taitojasi ja tutustumaan työnantajaan kahdentoista kuukauden ajan. Buutin ja asiakkaidemme tavoitteena on aina rekrytointi, ja sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä pysyvästi töihin sekä kokeilujakson aikana että sen jälkeen.

Intensiivijakso

CodeMatch alkaa 20-päiväisellä, palkallisella intensiivikoulutuksella. Koulutuksessa keskitytään teknologioihin, joita tarvitset työskennellessäsi konsulttijaksolla. Koulutusjakson arvo on 10 000€, mutta sinulle se ei maksa mitään.

Konsulttijakso

Konsulttijaksolla voitte tutustua toisiinne työnantajan kanssa. Olet työsuhteessa Buutin kanssa, mutta teet asiakkaan projektia asiakkaan tiloissa. Saat tästä jaksosta palkkaa (yleensä 2000-3000€ / kk), ja voit työllistyä pysyvästi milloin vain.

Miten pääset mukaan?

Voit joko tulla CodeMatch-rekrytilaisuuteen näyttämään taitosi tai lähettää meille suoraan hakemuksen. Voit joko hakea tiettyä roolia tai lähettää meille avoimen hakemuksen. Etsimme koko ajan uusia työpaikkoja ja matchaamme hakijoita, joten mitä pikemmin lähetät hakemuksesi, sitä nopeammin pääset töihin.

Avoimet roolit ja hakeminen

Kysyttävää?

Ota yhteyttä:

Sonja Mehtälä

+358  45 7874 9896

sonja.mehtala(at)buutti.com

 

Kokemuksia

Sebitti Oy

Sebitti Oy on jo vuodesta 1994 toiminut oululainen ohjelmisto- ja konsulttitalo. Heidän parasta osaamistaan ovat Microsoftin teknologiat, kuten C#, .NET ja Azure. Buutti on tehnyt Sebitin kanssa yhteistyötä CodeMatch-palvelun kautta: he ottivat Buutilla olleen Joonan aluksi projektityöhön, jossa hän aloitti C#-kehityksestä. Siitä päästiin nopeasti muihin teknologioihin, kuten Azureen, Angulariin ja Vue.js:ään.

Vaikka suurin osa ajasta on tehty etätyönä, Joona pääsi hyvin mukaan Sebitin porukkaan säännöllisten etäkahvittelujen avulla. Alun jälkeen hänen työnsä keskittyi Angularin ja TypeScriptin käyttämiseen. Yhteistyö sujui hyvin, ja Joona siirtyikin syksyllä 2020 Sebitin työntekijäksi.

“Codematch mahdollisti kehittäjään tutustumisen ja rekrypäätös oli helppo tehdä.”  Jukka Kenttälä, CEO, Sebitti

 

Rekrytilaisuudet

Mitä?

1-2 päivän mittainen tilaisuus, jossa käydään läpi yksi tarkasti fokusoitu osa-alue. Samalla osallistujille pidetään yksi kerrallaan työhaastattelut. Jokaista tapahtumaa järjestettäessä on tiedossa avoimia työpaikkoja, johon haemme osaajia.

Mitä opit rekrytilaisuudessa?

Pääset syventämään jo olemassa olevaa osaamistasi. Jokaisessa CodeMatch-rekrytilaisuudessa keskitytään tiettyyn aihealueeseen, kuten Reactiin tai C-ohjelmointiin. Saat samalla hyvää kokemusta työnhakutilanteesta.

Miksi tulla mukaan?

Saat maksutta parannettua osaamistasi ja voit napata it-alan työpaikan. Työnhakijoiden osallistuminen koulutukseen on ilmaista.

Milloin on seuraava CodeMatch-rekrytilaisuus?

Järjestämme tilaisuuksia useamman kerran vuodessa. Kuulet tapahtumista tilaamalla uutiskirjeemme tai seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa.