CodeMatch-työpaikat

Mistä on kyse?

CodeMatch on rekrytointipalvelu uransa alkupäässä oleville IT-alan osaajille. CodeMatch koostuu intensiivijaksosta ja konsulttijaksosta. Ensin saat 20 päivää palkallista intensiivikoulutusta. Etsimme sinulle sopivan työpaikan, jossa pääset kehittämään taitojasi ja tutustumaan työnantajaan kahdentoista kuukauden ajan. Buutin ja asiakkaidemme tavoitteena on aina rekrytointi, ja sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä pysyvästi töihin sekä kokeilujakson aikana että sen jälkeen.

Intensiivijakso

CodeMatch alkaa 20-päiväisellä, palkallisella intensiivikoulutuksella. Koulutuksessa keskitytään teknologioihin, joita tarvitset työskennellessäsi konsulttijaksolla. Koulutusjakson arvo on 10 000€, mutta sinulle se ei maksa mitään.

Konsulttijakso

Konsulttijaksolla voitte tutustua toisiinne työnantajan kanssa. Olet työsuhteessa Buutin kanssa, mutta teet asiakkaan projektia asiakkaan tiloissa. Saat tästä jaksosta palkkaa (yleensä 2000-3000€ / kk), ja voit työllistyä pysyvästi milloin vain.

Miten pääset mukaan?

Voit joko tulla CodeMatch-rekrytilaisuuteen näyttämään taitosi tai lähettää meille suoraan hakemuksen. Voit joko hakea tiettyä roolia tai lähettää meille avoimen hakemuksen. Etsimme koko ajan uusia työpaikkoja ja matchaamme hakijoita, joten mitä pikemmin lähetät hakemuksesi, sitä nopeammin pääset töihin.

Avoimet roolit ja hakeminen

Kysyttävää?

Ota yhteyttä:

Lassi Kaisto

+358 40 7077310

lassi.kaisto(at)buuttiedu.com

 

Rekrytilaisuudet

Mitä?

1-2 päivän mittainen tilaisuus, jossa käydään läpi yksi tarkasti fokusoitu osa-alue. Samalla osallistujille pidetään yksi kerrallaan työhaastattelut. Jokaista tapahtumaa järjestettäessä on tiedossa avoimia työpaikkoja, johon haemme osaajia.

Mitä opit rekrytilaisuudessa?

Pääset syventämään jo olemassa olevaa osaamistasi. Jokaisessa CodeMatch-rekrytilaisuudessa keskitytään tiettyyn aihealueeseen, kuten Reactiin tai C-ohjelmointiin. Saat samalla hyvää kokemusta työnhakutilanteesta.

Miksi tulla mukaan?

Saat maksutta parannettua osaamistasi ja voit napata it-alan työpaikan. Työnhakijoiden osallistuminen koulutukseen on ilmaista.