BuutCamp Trainee

Hanki itsellesi vaadittavat web-ohjelmointitaidot ja hyppää työelämään!

Buutti Oy:n ja TE-toimiston BuutCamp Trainee -työvoimakoulutus antaa sinulle avaimet tulevaisuuden työelämään. Koulutuksen aikana opit työnantajien arvostaman teknologian ja siihen liittyvät työelämän käytännöt sekä luot referenssityön, jolla voit esittää taitojasi. Koulutusten aiheet on valittu Pohjois-Pohjanmaan teknologiayritysten tarpeiden perusteella. Buutti Oy:n koulutuksessa opitaan käytännön tekemisen kautta ja oppiminen perustuu työelämälähtöisiin harjoituksiin.

Buutcamp-traineekoulutus on yhteensä 6 kuukautta kestävä koulutus, johon valitaan mukaan 15 IT-alan osaajaa. Koulutusohjelmassamme saat käytännön työkokemusta ja korkealaatuista koulutusta webkehityksestä. Saat myös usean kuukauden mittaisen työkokemuksen alan yrityksessä ja mahdollisuuden työllistyä pysyvästi harjoitteluyritykseesi harjoittelujakson päätyttyä tai jo sitä ennen. Mukaan valitut ovat työharjoittelussa rekrytoivissa yrityksissä 76 päivää käytännön työtehtävissä ja osallistuvat yhteensä 40 koulutuspäivän intensiivijaksoon koulutuksen alussa sekä neljään orientaatiopäivään koulutuksen aikana.

Sopiiko BuutCamp Trainee sinulle?

Koulutukseen valitaan henkilöitä, joilla on kokemusta ohjelmistokehityksestä joko oman harrastuneisuuden, koulutuksen tai työelämän kautta ja vahva motivaatio kehittyä webkehityksen ammattilaiseksi. 

Koulutukseen kuuluu yritysharjoittelupaikan hakeminen. Suosittelemme, että alat hakea harjoittelupaikkaa välittömästi. Jos sinulla ei ole valmista harjoittelupaikkaa ennen hakemista, ei hätää. Voit hakea harjoittelupaikkaa myös koulutuksen intensiivijakson aikana. Viime kädessä harjoittelupaikan hakemisesta vastaa Buutti,

Koulutukseen päästäksesi sinun tulee olla TE-toimiston asiakas. Muille kuin TE-toimistoon rekisteröityneille tarjoamme ilmaisia, korkeakouluopiskelijoille sunnattuja kerhoja Oulun yliopistolla: www.buuttiedu.com/opiskelijalle

Mitä opit koulutuksessa?

Koulutuksen intensiivijakson aikana käymme läpi yleiset ohjelmoinnin ja webohjelmoinnin perusteet ja varmistamme, että sinulla on tarvittava tekninen osaaminen harjoittelupaikkaan siirtyessäsi.

Yritysharjoittelun aikana on tarkoitus syventää ymmärrystä ja osaamista moderneista webteknologioista. Samalla kerrytät arvokasta työkokemusta.

Esimerkkityönimikkeitä koulutuksen jälkeen

Javascript-kehittäjä, Web-kehittäjä tai Front-End -kehittäjä, Back End -kehittäjä, ohjelmistokehittäjä, software engineer tai ohjelmistosuunnittelija

BuutCamp Trainee -koulutukset

BuutCamp Trainee: C++

 1. Mitä:

  Ohjelmointikoulutus

 2. Missä:

  Teknologiantie 18, 90570, Oulu

 3. Milloin:

  23.9.2019-13.3.2020

  Haku koulutukseen on käynnissä 25.8. asti!

Lue lisää

BuutCamp Trainee: C++ 2020

 1. Mitä:

  Ohjelmointikoulutus

 2. Missä:

  Teknologiantie 18, 90570, Oulu

 3. Milloin:

  23.3.2019-11.9.2020

  Haku koulutukseen on käynnissä 3.3 asti!

Lue lisää