BuutCamp Trainee: C++

Haluatko oppia ohjelmointikielen, jolla toimivat itseajavat autot, Arduino-ympäristöt ja suuri osa peleistä? Kiinnostaako sinua ura ohjelmistokehittäjänä tai sulautettujen järjestelmien asiantuntijana? Silloin sinulle sopii BuutCamp Trainee: C++, jossa opit C++:n sekä sulautettujen järjestelmien kehityksen. Koulutuksemme sopii monenlaisesta taustasta tulevalle. Jos olet jo tietotekniikan osaaja, voit päivittää osaamistasi. Jos olet alan vaihtaja, saat BuutCampista valmiudet IT-alalle siirtymiseen.

Mistä on kyse?

BuutCamp Trainee -työvoimakoulutuksessa syvennyt modernin C++ -kehityksen pääperiaatteisiin ja sulautettujen järjestelmien perusteisiin. Koulutus alkaa 40 päivän intensiivijaksolla (23.9.-22.11.), jossa kehityt trainee-tason C++ -ohjelmoijaksi. Intensiivijakson jälkeen saat 76 päivän ajan arvokasta työkokemusta traineena alan yrityksessä (25.11.-13.3.). Trainee-jakson jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus työllistyä harjoitteluyritykseesi. 

Miksi juuri BuutCamp Trainee?

BuutCamp Trainee -työvoimakoulutus antaa sinulle avaimet tulevaisuuden työelämään. Koulutuksen aikana opit työnantajien arvostaman teknologian ja siihen liittyvät työelämän käytännöt. Luot myös referenssityön, jolla voit esitellä taitojasi potentiaalisille työnantajille. C++ ja sulautetut järjestelmät on valittu aiheeksi Pohjois-Pohjanmaan yritysten tarpeiden perusteella. Buutin kouluttajilla on tuoretta työkokemusta ohjelmistokehityksestä, ja koulutuksissamme opitaankin työelämälähtöisesti, käytännön tekemisen kautta.

Buutin työvoimakoulutuksissa sinun on mahdollista saada harjoittelujaksolta myös palkkaa.

Sopiiko BuutCamp Trainee: C++ sinulle?

Koulutus sopii sinulle, jos haluat ohjelmistokehityksen ammattilaiseksi. BuutCamp Trainee on aikuiskoulutus, joka sopii yhtä hyvin tekniikan ammattilaisille ja alaa vaihtaville. Koulutukseen valinnoissa painotetaan kokemusta ohjelmistokehityksestä joko oman harrastuneisuuden, koulutuksen tai työelämän kautta.

Koulutukseen päästäksesi sinun tulee olla TE-toimiston asiakas. Koulutus toteutetaan englanniksi.

Yritysharjoittelu­paikan hakeminen

Koulutukseen kuuluu yritysharjoittelupaikan hakeminen. Suosittelemme, että alat hakea harjoittelupaikkaa välittömästi. Hakemalla itse harjoittelupaikkasi varmistat itsellesi paikan BuutCamp Trainee -koulutuksesta. Jos sinulla ei ole valmista harjoittelupaikkaa ennen hakemista, ei hätää: voit hakea harjoittelupaikkaa myös koulutuksen intensiivijakson aikana. Viime kädessä harjoittelupaikkojen hakemisesta on vastuussa Buutti.

Yrityspaikan hakemisessa voit käyttää avuksesi tätä työnantajille suunnattua pdf-tiedostoa:

Lataa esite: Buutcamp Trainee: C++

Mitä opit koulutuksessa?

Koulutuksen intensiivijakson aikana käymme läpi yleiset ohjelmoinnin perusteet ja varmistamme, että sinulla on tarvittava tekninen osaaminen harjoittelupaikkaan siirtyessäsi. Yritysharjoittelun aikana on tarkoitus syventää ymmärrystäsi ja osaamistasi modernista ohjelmoinnista. Samalla kerrytät arvokasta työkokemusta.

Esimerkki­työnimikkeitä koulutuksen jälkeen

Embedded SW Developer, Back End -kehittäjä, ohjelmistokehittäjä, software engineer, ohjelmistosuunnittelija tai sulautettujen järjestelmien junior-asiantuntija.

Mitä koulutuksessa käydään läpi?

– ohjelmoinnin perusteet
– geneerinen ohjelmointi
– olio-ohjelmointi
– moderni C++ ja sulautettu ohjelmointi Arduinolla
– muistinhallinta

Intensiivijakson jälkeiset 76 päivää vietetään yritysharjoittelussa kerryttäen arvokasta työkokemusta.

Missä koulutus pidetään?

Koulutus pidetään Buutin toimiston vieressä, Kielo Growthin tiloissa. Osoite on Teknologiantie 18, 90570 Oulu.

Tiivistelmä

  • Aikuiskoulutus, josta saat ohjelmointitaitoja ja it-alan työkokemusta.
  • Haku koulutukseen on auki 25.8. asti
  • Koulutuksen ajankohta on 23.9.2019 – 13.3.2020
  • Koulutus sisältää 2 kuukauden intensiivikoulutuksen ja 4 kuukauden harjoittelun
  • Mukaan valitaan 15 sopivinta hakijaa.
  • Infotilaisuus koulutuksesta järjestetään elokuun 2. päivä klo 13-14 osoitteessa Teknologiantie 18, 90570 Oulu

Hae mukaan koulutukseen 25.8. mennessä

Haku koulutukseen on nyt auki! Voit jo nyt aloittaa  harjoittelupaikan etsimisen. Lähettämällä hakemuksesi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa parannat mahdollisuuksiasi harjoittelupaikan löytämiseksi ja edistät valituksi tulemista. Lähetä osoitteeseen hakemukset@buutti.com viesti, jossa on mukana:

  1. Nimesi
  2. Yhteystietosi
  3. Hakemuksesi koulutukseen
  4. CV:si

Lähettämällä hakemuksesi meille, hyväksyt että voimme esitellä hakemuksesi harjoittelupaikkaa tarjoavalle yhteistyöyritykselle. Lisätietoa saat Sonja Mehtälältä: +358 45 7874 9896 tai sonja.mehtala@buuttiedu.com 

Hakeaksesi koulutukseen sinun on myös täytettävä hakemus TE-palveluiden Oma asiointi -verkkopalvelussa. 

Koulutus TE-palveluiden sivuilla