BuutCamp Trainee: C++

Kevät 2020

Haluatko oppia ohjelmointikielen, jolla toimivat itseajavat autot, Arduino-ympäristöt ja suuri osa peleistä? Kiinnostaako sinua ura ohjelmistokehittäjänä tai sulautettujen järjestelmien asiantuntijana? Silloin sinulle sopii BuutCamp Trainee: C++, jossa opit C++:n sekä sulautettujen järjestelmien kehityksen. BuutCamp on monenlaisesta taustasta tuleville: jos olet jo tietotekniikan osaaja, voit päivittää osaamistasi modernin C++ 11-standardin tasolle. Jos taas olet alanvaihtaja, saat BuutCampista hyvät valmiudet IT-alalle siirtymiseen.

Mistä on kyse?

BuutCamp Trainee -työvoimakoulutuksessa syvennyt modernin, C++ 11:n mukaisen softakehityksen pääperiaatteisiin ja sulautettujen järjestelmien perusteisiin. Koulutus alkaa 23.3. 40-päiväisellä intensiivijaksolla, jossa kehityt trainee-tason C++ -ohjelmoijaksi. Intensiivijakson jälkeen saat 76 päivän ajan arvokasta työkokemusta traineena alan yrityksessä. Trainee-jakson jälkeen olette harjoitteluyrityksen kanssa tutustuneet toisiinne, ja työllistymisen mahdollisuus on hyvä.

Koulutuksen aikana opit työnantajien arvostaman teknologian ja siihen liittyvät työelämän käytännöt. Luot myös referenssityön, jolla voit esitellä taitojasi potentiaalisille työnantajille. C++ ja sulautetut järjestelmät on valittu aiheeksi Pohjois-Pohjanmaan yritysten tarpeiden perusteella.

Miksi juuri BuutCamp Trainee?

Paljon laadukasta lähiopetusta

BuutCampin kouluttajilla on tuoretta työkokemusta ohjelmistokehityksestä asiakasprojekteissa. Näin he osaavat valita koulutuksen sisällöksi työelämässä ajankohtaisia taitoja ja opettaa niiden käytännön soveltamista. Lähiopetuspäiviä on paljon, ja jokaiselle osalistujalle taataan hänen yksilölliset tarpeensa huomioivaa ohjausta.

Sopivat ja kehittävät harjoittelupaikat

Buutilla harjoittelupaikat hankkii henkilöresurssoinnin ammattilainen Lassi Kaisto. Näin varmistetaan, että koulutuksiin osallistujat saavat heidän urakehitystään tukevaa työkokemusta, ja pääsevät soveltamaan koulutuksen alkuvaiheessa opittuja taitoja. Yli 50% syksyn 2019 BuutCampin osallistujista on saanut vakituisen työpaikan harjoitteluyrityksestään.

Sopiiko BuutCamp Trainee: C++ sinulle?

Koulutus sopii sinulle, jos haluat ohjelmistokehityksen ammattilaiseksi. BuutCamp Trainee on aikuiskoulutus, joka sopii yhtä hyvin tekniikan ammattilaisille ja alaa vaihtaville. Koulutukseen valinnoissa painotetaan kokemusta ja innostuneisuutta ohjelmistokehityksestä joko oman harrastuneisuuden, koulutuksen tai työelämän kautta.

Koulutukseen päästäksesi sinun tulee olla TE-toimiston asiakas. Koulutus toteutetaan englanniksi.

Yritysharjoittelu­paikan hakeminen

Koulutukseen kuuluu yritysharjoittelupaikan hakeminen. Suosittelemme, että alat hakea harjoittelupaikkaa jo ennen koulutuksen alkua. Hakemalla itse harjoittelupaikkasi varmistat itsellesi paikan BuutCamp Trainee -koulutuksesta. Jos sinulla ei ole valmista harjoittelupaikkaa ennen hakemista, ei hätää: voit hakea harjoittelupaikkaa myös koulutuksen intensiivijakson aikana. Viime kädessä harjoittelupaikkojen hakemisesta on vastuussa Buutti.

Mitä opit koulutuksessa?

Koulutuksen intensiivijakson aikana käymme läpi yleiset ohjelmoinnin perusteet ja varmistamme, että sinulla on tarvittava tekninen osaaminen harjoittelupaikkaan siirtyessäsi. Yritysharjoittelun aikana on tarkoitus syventää ymmärrystäsi ja osaamistasi modernista ohjelmoinnista. Samalla kerrytät arvokasta työkokemusta.

Esimerkki­työnimikkeitä koulutuksen jälkeen

Embedded SW Developer, Back End -kehittäjä, ohjelmistokehittäjä, software engineer, ohjelmistosuunnittelija, peliohjelmoija tai sulautettujen järjestelmien junior-asiantuntija.

Mitä koulutuksessa käydään läpi?

 • Perus käyttö, perus tyypit, iostream
 • If, while, for statementtien käyttö
 • Funktiot, strukturoidut bindaukset
 • Smartpointer & Reference
 • Stl/Std
 • Class ja Struct
 • Olio-ohjelmointi
 • Geneerinen ohjelmointi
 • Lambda-funktiot
 • Move-semantiikka & templates
 • Sulautettujen järjestelmien perusteet
 • Muistinhallinta

Intensiivijakson jälkeiset 76 päivää vietetään yritysharjoittelussa kerryttäen arvokasta työkokemusta.

Missä koulutus pidetään?

Koulutus pidetään Buutin koulutustiloissa. Osoite on Teknologiantie 18, 90570 Oulu.

Tiivistelmä

 • Aikuiskoulutus, josta saat ohjelmointitaitoja ja it-alan työkokemusta.
 • Haku koulutukseen on auki 3.3. asti
 • Koulutus alkaa 23.3.2020
 • Koulutus sisältää 2 kuukauden intensiivikoulutuksen ja 4 kuukauden harjoittelun
 • Mukaan valitaan 15 sopivinta hakijaa.

Hae mukaan 3.3. mennessä

Haku koulutukseen on nyt auki! Voit jo nyt aloittaa harjoittelupaikan etsimisen. Lähettämällä hakemuksesi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa parannat mahdollisuuksiasi harjoittelupaikan löytämiseksi ja pääsyäsi koulutukseen.

Lähetä osoitteeseen hakemukset@buutti.com viesti, jossa on mukana:

 1. Nimesi
 2. Yhteystietosi
 3. Hakemuksesi koulutukseen
 4. CV:si

Lähettämällä hakemuksesi meille, hyväksyt että voimme esitellä hakemuksesi harjoittelupaikkaa tarjoavalle yhteistyöyritykselle.

Hakeaksesi koulutukseen sinun on myös täytettävä hakemus TE-palveluiden Oma asiointi -verkkopalvelussa.

Koulutus TE-toimiston sivuilla

Lisätietoa

Sonja Mehtälä

+358 45 7874 9896

sonja.mehtala@buuttiedu.com