BuutCamp Agile: C#

Haluatko oppia teknologian, jolla toimii suurin osa Microsoftin tuotteista ja Unity-pelimoottori? C# on tärkeä teknologia, joka on käytössä niin pienissä kuin isoissakin yrityksissä ympäri maailman. BuutCamp Agile: C#:ssa opit tämän teknologian ja samalla ketterät kehitysmenetelmät.

Mistä on kyse?

BuutCamp Agile on Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston ja Buutti Oy:n uudenlainen työvoimakoulutus, jossa opit sekä C#-ohjelmoinnin että uusimmat ohjelmistokehitystyön käytännöt. BuutCamp on uusi tapa oppia: koulutus ei noudata perinteistä kalvosulkeisten ja kotitehtävien kaavaa, vaan oppiminen perustuu ryhmätyöskentelyyn ketterillä kehitysmenetelmillä. Opit koulutuksessa myös tärkeitä työelämän taitoja, kuten toisen kehittäjän tekemän koodin virheiden korjaamista ja oman koodisi lisäämistä isompiin projekteihin. Koulutukseen kuuluva harjoittelujakso kerryttää arvokasta kokemusta ja on oiva mahdollisuus työllistyä.

Työllisyystilanne ohjelmointialalla

IT-alalla työllisyysnäkymät ovat tällä hetkellä ja tulevaisuudessa hyvät. Alalla kärsitään osaajapulasta, ja kysyntä C#-osaajille on suuri.

Miksi juuri BuutCamp Agile?

Ohjelmistokehitys on tärkeä osa Buutin liiketoimintaa, ja sieltä saamallamme kokemuksella voimme tehdä koulutuksistamme aidosti työelämälähtöisiä. Saat siis oikeasti hyödyllisiä taitoja, joita työnantajat arvostavat.

Buutin koulutuksissa harjoittelupaikkojen hankkimisesta vastaa Customer Success Manager Lassi Kaisto. Hän varmistaa, että jokainen osallistuja saa itselleen sopivan ja kehittävän harjoittelupaikan. Merkittävä osa Buutin työvoimakoulutusten harjoitteluista onkin johtanut kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Keitä kouluttajat ovat?

Buutin kouluttajilla on kokemusta sekä ohjelmistokehittäjän työstä että ohjelmointikoulutuksista. He tietävät, minkälaisia haasteita ohjelmistokehittäjän työssä joutuu kohtaamaan, ja miten näistä haasteista päästään yli.

Sopiiko BuutCamp Agile: C# sinulle?

Koulutus sopii sinulle, jos haluat työllistyä ohjelmistokehittäjäksi. Jos siis olet jo tietotekniikan osaaja, voit päivittää osaamistasi. Jos olet alanvaihtaja, saat BuutCampista hyvät valmiudet IT-alalle siirtymiseen. Koulutukseen valinnoissa painotetaan kokemusta ohjelmistokehityksestä joko oman harrastuneisuuden, koulutuksen tai työelämän kautta.

Hakukelpoisuus:

 1. Koulutukseen päästäksesi sinun tulee olla TE-toimiston asiakas. Koulutus on tarkoitettu pääasiassa Pohjois-Pohjanmaan alueen asukkaille.
 2. Sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta ohjelmoinnista opintojen, töiden tai harrastuneisuuden kautta.

Esimerkki­työnimikkeitä koulutuksen jälkeen

Ohjelmistokehittäjä, pelikehittäjä, back end web developer, software engineer, tai ohjelmistosuunnittelija.

Mitä koulutuksessa käydään läpi?

Koulutuksen aluksi opetellaan ohjelmoinnin perusteet C#:n alkeista asti. Perusteiden jälkeen siirrytään ASP.NET:n opetteluun, jolloin osallistujat pääsevät työstämään oikeaa ohjelmistoprojektia. Koulutuksessa opitaan tiimityöskentelyn kautta, joten yritysten käytännöt tulevat tutuksi. Varmistamme, että saat tarvittavan teknisen osaamisen vähintään junior-tason ohjelmistokehitystehtäviin, ja tutuksi tulevat myös Postman-ohjelmistojen alkeet ja SQL-tietokannat.

Yritysharjoittelupaikan hakeminen

Koulutukseen kuuluu yritysharjoittelupaikan hakeminen. Suosittelemme, että alat hakea harjoittelupaikkaa jo ennen koulutuksen alkua. Hakemalla itse harjoittelupaikkasi varmistat itsellesi paikan koulutuksesta. Jos sinulla ei ole valmista harjoittelupaikkaa ennen hakemista, ei hätää: voit hakea harjoittelupaikkaa myös koulutuksen intensiivijakson aikana. Viime kädessä harjoittelupaikkojen hakemisesta on vastuussa Buutti.

Infotilaisuus

Koulutuksesta järjestetään webinaari 14.5. klo 14:00-15:00. Liity mukaan tämän linkin kautta: 

meet.google.com/unf-nakn-hcb

Tiivistelmä

 • Aikuiskoulutus, jossa opit C#:n ja ketterät kehitysmenetelmät
 • Haku koulutukseen on auki 20.4.-7.6.2020
 • Koulutus pidetään 7.8.2020.-27.1.2021
 • Koulutuksessa on 44 päivää tietopuoleista opiskelua ja 76 päivää työssäoppimista.
 • Mukaan valitaan 15 sopivinta hakijaa.

Hae mukaan koulutukseen 7.6. mennessä

Haku koulutukseen aukeaa pian. Lähetä osoitteeseen hakemukset@buutti.com viesti, jossa on mukana:

 1. Nimesi
 2. Yhteystietosi
 3. Hakemuksesi koulutukseen
 4. CV:si

Lisätietoa hakemisesta saat Sonja Mehtälältä: +358 45 7874 9896 tai sonja.mehtala@buutti.com 

Hakeaksesi koulutukseen sinun on myös täytettävä hakemus TE-palveluiden Oma asiointi -verkkopalvelussa.

Haku TE-toimiston sivuilla