Java-kehittäjäksi

Haluatko urasi lentoon kansainvälisen tason huippuasiakkaan ohjelmointiprojektissa? Etsimme nyt junior-tason Java-kehittäjiä puolustusteollisuuden asiakkaallemme.

Työn kuvaus

Tässä tehtävässä pääset mukaan maailmanlaajuiseen ohjelmistokehitysprojektiin, jossa kehitetään laivastopuolen taistelunjohtojärjestelmän alustaa ja tuotteistusta.

Tarkka työtehtävä sovitetaan mielenkiintosi ja osaamistaustasi perusteella.

Kenelle junior Java-kehittäjän paikat sopivat?

Nämä työpaikat sopivat uransa alkuvaiheessa oleville junior-tason ohjelmistokehittäjille. Parhaiten työpaikat sopivat jonkin aikaa ohjelmointitöitä tehneille. Huomioimme koulutuksen, harrastuneisuuden ja työkokemuksen kautta saamasi ohjelmointitaidot, joten kerrothan niistä hakiessasi.

Valmennus tehtävään

Buutin junior-kehittäjänä sinua ei vain heitetä asiakkaalle pärjäämään itseksesi. Sen sijaan saat ensin kuukauden verran Buutin tasokasta ja palkallista ohjelmointikoulutusta asiakkaan projektissa käytettävistä teknologioista. Näin varmistetaan, että onnistut työssäsi alusta lähtien.

Buutin tuki ei kuitenkaan lopu siihen. Käytössäsi on jatkossakin yhteisömme, jolta saat vastaukset niin ohjelmoinnin pulmiin kuin vapaa-ajan teknologiaprojekteihinkin. Joukossa on monipuolisia harrastajia, joten voit jutella myös vaikka polkupyöristä tai koiranpennun kasvatuksesta. Dotan pelaajilta on kuitenkin turha odottaa muuta kuin avautumista.

Asiakas

Java-kehittäjiä etsivä asiakkaamme on globaali toimija puolustus- ja turvallisuusalalla. Heidän tuotteensa edustavat viimeisintä teknologiaa niin maalla, meressä kuin ilmassa. Asiakkaan nimi on luottamuksellinen, mutta kerrotaan haastatteluprosessin myöhemmässä vaiheessa.

Sijainti

Tätä työpaikkaa varten sinun tulee joko asua Tampereella tai olla valmis muuttamaan tänne jollain aikataululla.

Työsopimus

Junior-kehittäjien rekrytointiohjelmamme toimii näin: teet ensin Buutin kanssa työsopimuksen, jonka alla saat palkallisen koulutuksesi ja siirryt asiakkaamme projektiin työskentelemään ohjelmistokehittäjänä.

Muutaman kuukauden tutustumisjakson jälkeen siirryt asiakkaamme työntekjiäksi. He etsivät itselleen tekijöitä vakituiseen työsuhteeseen, ja tässä projektissa on tekemistä pitkäksi aikaa.

Palkka asettuu tässä tehtävässä kokemuksesi mukaan välille 2800-3300€/kk.

Työskentely Buutilla

Buutti on kevyt organisaatio, jota on aina kehitetty devaajien ehdoilla. Meillä yrityksen rahat eivät valu massiivisiin mainoskampanjoihin tai johdon edustusmökkeihin. Tästä johtuen työsi tulokset näkyvät tililläsi reiluna korvauksena.

Kysy lisää!

Liisa Pakarinen

+358 45 783 426 25

liisa.pakarinen(at)buutti.com

Rekrytointiprosessimme

Buutin rekryprosessi on sujuva, etkä joudu odottamaan vastauksia viikkotolkulla. Arvion osaamisestasi tekevät ohjelmistokehittäjät, ja vain todelliset lahjakkuudet pääsevät prosessista läpi.

 1. Hakemus
  Aluksi kerrot meille kuka olet, mitä osaat ja minkälaista työtä haluat tehdä.
 2. Puhelu
  Tutustutaan tarkemmin. Voit kertoa laajemmin työhistoriastasi, mielenkiintosi kohteista ja toiveistasi Buuttia kohtaan. Kuulet samalla enemmän Buutilla työskentelystä ja vastaamme kysymyksiisi.
 3. Ohjelmointitehtävä
  Aika siirtyä puheista tekoihin. Teet ohjelmointitehtävän, joka mittaa haetussa työpaikassa vaadittua teknistä osaamista.
 4. Tekninen haastattelu
  Tässä haastattelussa mennään hieman syvemmälle itse asiaan. Saat myös haastaa meidät ja selvittää, pidätkö meidän tavastamme koodata. Testaamme osaamistasi myös käytännössä koodaustehtävällä.
 5. Tervetuloa Buutille!
  Aika vetää päälle Buutti-huppari ja laittaa hihat heilumaan.