Buutti Educationin työpaikat

Ohjelmoinnin kouluttajaksi Buutille

Buutti Education tarjoaa työnhakijoille ensisijaisesti ohjelmointikoulutuksia. Etsimme ajoittain joukkoomme myös osaavia ohjelmoinnin kouluttajia, mutta tällä hetkellä kouluttajan rooliin ei ole avoimia työpaikkoja.

Kouluttajien lisäksi etsimme jatkuvasti osaavia kehittäjiä ohjelmistokonsulteiksi. Buutti Consultingin työpaikat ovat sopivia kokeneemmille kehittäjille (useampia vuosia työkokemusta). Työllistämme kuitenkin paljon myös uransa alkuvaiheella olevia ohjelmistokehittäjiä. Nämä työpaikat löytyvät CodeMatchin puolelta.

Rekrytointiprosessimme

Buutin rekryprosessi on sujuva, etkä joudu odottamaan vastauksia viikkotolkulla. Arvion osaamisestasi tekevät ohjelmistokehittäjät, joten läpi pääsee vain aidolla ohjelmointiosaamisella.

 1. Hakemus Buutin järjestelmään

  Ihan aluksi kerrot meille kuka olet, mitä osaat ja minkälaista työtä haluat tehdä.

 2. Puhelu rekrytoijan kanssa

  Tutustutaan tarkemmin. Voit kertoa laajemmin työhistoriastasi, mielenkiintosi kohteista ja toiveistasi Buuttia kohtaan. Kuulet samalla enemmän Buutilla työskentelystä ja vastaamme kysymyksiisi.

 3. Ohjelmointitehtävä

  Aika siirtyä puheista tekoihin. Teet ohjelmointitehtävän, joka mittaa haetussa työpaikassa vaadittua teknistä osaamista.

 4. Tekninen haastattelu kehittäjän kanssa

  Tässä haastattelussa mennään jo syvälle itse asiaan, ja tiedossa voi olla myös haastavia kysymyksiä. Saat myös haastaa meidät ja selvittää pidätkö buuttilaisesta teknologiakäsityksestä. Testaamme osaamistasi myös käytännössä koodaustehtävällä.

 5. Projektin etsintä

  Tapaat Buutin myyjän, joka pitää huolen että sinulle löytyy mielenkiintoisia projekteja.

 6. Tervetuloa Buutille!

  Aika vetää päälle Buutti-huppari ja laittaa hihat heilumaan.

TOP 50

työnantaja

Talented valitsi Buutin koodarien 50 kiinnostavimman työpaikan joukkoon.

Kokemuksia

Heli vaihtoi alaa kampaajasta koodariksi ja työskentelee nykyään Buutilla kouluttajana.

Lue lisää