Avoimet työpaikat

Buuttilaisia kesäjuhlilla 2021

Työskentely Buutilla

Meillä pääset osaksi intohimoisten osaajien joukkoa. Viihdymme keskenämme myös vapaa-ajalla, ja voit tulla mukaan viikottaisiin tietovisoihimme tai Buutin e-urheilujoukkueisiin. Luonnollisesti myös palkka ja muut työsuhde-edut ovat buuttilaisilla kohdillaan.

CodeMatch-työpaikat

CodeMatch koostuu intensiivijaksosta ja konsulttijaksosta: saat ensin pari viikkoa palkallista ohjelmointikoulutusta projektissa tarvitsemistasi asioista, sitten työskentelet ohjelmistokehittäjänä asiakkaallamme. ICT:n, terveydenhuollon, finanssialan tai media-alan asiakkaidemme projektissa pääset kehittämään taitojasi ja tutustumaan työnantajaan kahdentoista kuukauden ajan. Tutustu jaksoihin tarkemmin täällä: https://buuttiedu.com/tyonhakijalle/codematch/

Buutin ja CodeMatch-asiakkaidemme tavoitteena on aina rekrytointi, ja sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä asiakkaallemme pysyvästi töihin sekä konsulttijakson aikana että sen jälkeen. Jokainen CodeMatchiin valittu ohjelmoija on työllistynyt asiakkaallemme kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön.

Asiakasprojektimme sijaitsevat pääasiassa Oulussa tai Helsingissä, ja voivat asiakkaasta riippuen vaatia kokoaikaista paikallaoloa tai satunnaista konttorilla pistäytymistä. Osa projekteista on myös tehtävissä kokonaan etänä.

Kenelle CodeMatch sopii?

CodeMatch-työpaikat sopivat uransa alkuvaiheessa oleville junior-tason ohjelmistokehittäjille. Parhaiten työpaikat sopivat jonkin aikaa ohjelmointitöitä tehneille. Huomioimme koulutuksen, harrastuneisuuden ja työkokemuksen kautta saamasi ohjelmointitaidot, joten kerrothan niistä hakiessasi.

Hakeminen

Rekrytointiprosessimme keskittyy mittaamaan hakijan todellista teknistä osaamista ja intohimoa alaa kohtaan, eli niitä asioita, joista asiakkaamme hyötyvät kaikista eniten. Jokainen kehittäjistämme omaa vahvan harrastustaustan alalta ja ohjelmointi onkin meille enemmän kuin vain työpaikka.

Kysy lisää!

Liisa Pakarinen

+358 45 783 426 25

liisa.pakarinen(at)buutti.com

Rekrytointiprosessimme

Buutin rekryprosessi on sujuva, etkä joudu odottamaan vastauksia viikkotolkulla. Arvion osaamisestasi tekevät ohjelmistokehittäjät, ja vain parhaat pääsevät seulasta läpi.

 1. Hakemus
  Ihan aluksi kerrot meille kuka olet, mitä osaat ja minkälaista työtä haluat tehdä.
 2. Puhelu
  Tutustutaan tarkemmin. Voit kertoa laajemmin työhistoriastasi, mielenkiintosi kohteista ja toiveistasi Buuttia kohtaan. Kuulet samalla enemmän Buutilla työskentelystä ja vastaamme kysymyksiisi.
 3. Ohjelmointitehtävä
  Aika siirtyä puheista tekoihin. Teet ohjelmointitehtävän, joka mittaa haetussa työpaikassa vaadittua teknistä osaamista.
 4. Tekninen haastattelu
  Tässä haastattelussa mennään jo syvälle itse asiaan, ja tiedossa voi olla myös haastavia kysymyksiä. Saat myös haastaa meidät, ja selvittää pidätkö buuttilaisesta teknologiakäsityksestä. Testaamme osaamistasi myös käytännössä koodaustehtävällä.
 5. Projektin etsintä
  Tapaat Buutin myyjän, joka pitää huolen että sinulle löytyy mielenkiintoisia projekteja.
 6. Tervetuloa Buutille!
  Aika vetää päälle Buutti-huppari ja laittaa hihat heilumaan.


Pysy ajan tasalla

Tilaamalla Buutti Job Hotline -uutiskirjeen pysyt ajan tasalla avoimista työpaikostamme ja freelancer-projekteistamme. Lähetämme viikottain sähköpostiisi tiedon uusista mahdollisuuksista ja niissä vaadituista taidoista.