Buuttilaisia kesäjuhlilla 2019

Tarinamme

Jo perustamishetkellämme keväällä 2017 oli tavoitteemme selkeä: auttaa ihmisiä löytämään intohimonsa ohjelmoinnin parissa. Olemme nopeasti kasvaneet neljän innokkaan perustajan porukasta kolmenkymmenen osaajan konsultointi- ja koulutusfirmaksi. Tänä aikana koulutuksemme ovat auttaneet yhteensä 1200:aa nuorta, opiskelijaa tai työtöntä löytämään intohimonsa tekniikan alalla.

Vuodesta 2018 lähtien olemme tarjonneet yrityksille IT-konsultointia ja ohjelmistokehityspalveluita. Suurimmat asiakkuutemme ovat tietoliikennetekniikan, terveydenhuollon, autoteollisuuden ja IoT:n aloilla.

Buutilla pääset osaksi intohimoisten osaajien joukkoa. Viihdymme keskenämme myös vapaa-ajalla, ja voit tulla mukaan viikottaisiin sulkapallopeleihimme tai silloin tällöin pidettäviin Buutin LAN-partyihin. Luonnollisesti myös palkka ja muut työsuhde-edut ovat buuttilaisilla kohdillaan.

Avoimet työpaikat

 

Junior ohjelmistokehittäjiä

Oletko lahjakas junior tason ohjelmistokehittäjä ja haluat kehittyä alan asiantuntijaksi?  Etsimme nyt uusia junior-webkehittäjiä työskentelemään useissa syksyllä alkavissa asiakasprojekteissamme. Alkuun tulet työllistymään Buutti Educationille ja työskentelemään osana asiakkaidemme projekteja.  

Tehtävä sopii sinulle, jos:

  • sinulla on tuntemusta yhdestä tai useammasta teknologiasta: Java, JavaScript, C, C++, Python tai C#  
  • sinulla on vähintään yhden vuoden ohjelmointikokemus työelämästä tai omaat vahvan harrastustaustan ja olet esimerkiksi toteuttanut omia laajoja ohjelmointiprojekteja

Buutilla työskentelee monenlaisia osaajia, joten emme ole niinkään kiinnostuneita aiemmasta koulutuksestasi, vaan meille tärkeämpää on osaamisesi ja aikaisempi taustasi ohjelmoinnin parissa. Katsomme eduksesi mikäli olet kiinnostunut työskentelemään pienessä yrityksessä, olet valmis ottamaan vastuuta ja haluat kehittyä alan asiantuntijaksi.   

Kiinnostuitko? Kerro meille tarkemmin osaamisestasi ja lähetä hakemuksesi ja CV:si meille osoitteeseen: sonja.mehtala(at)buuttiedu.com. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Viimeinen hakupäivä: paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sales Manager, Oulu

Etsimme nyt oma-aloitteista ja kehittymishaluista Sales Manageria vastaamaan Buutin ICT-koulutus- ja rekrytointipalveluiden myynnistä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. 

Mitä tarjoamme sinulle:  

Sales Managerina vastaat koulutuspuolen palveluidemme myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat uusien potentiaalisten asiakkaiden kartoittaminen sekä koulutuspalveluiden tarjoaminen jo olemassa oleville asiakkaille. Ylläpidät ja hallinnoit asiakassuhteita yhteistyössä konsultointipalvelujen myyjien kanssa. Osallistut myyntitapaamisiin yksin ja yhdessä muiden koulutuspuolen työntekijöidemme kanssa.  

Varsinaisen myyntityön lisäksi Sales Managerin tehtävässä olet myös avainasemassa uusien palveluidemme kehittämisessä. Osallistut toiminnan suunnitteluun ja kehität uusia tapoja edistää myyntiä.  Tässä tehtävässä sinun on myös mahdollista avustaa rekrytointeihin liittyvissä tehtävissä, joten kiinnostus henkilöstöpalvelualaa kohtaan katsotaan eduksi. Palkkasi koostuu kilpailukykyisestä kuukausipalkasta ja provisioista.

Sales Managerina työskentelet tiiviissä yhteistyössä konsultointipalvelujen myyjiemme sekä markkinointi- ja rekrytointiasiantuntijamme kanssa Oulun Teknologiakylän toimistollamme. 

Mitä odotamme sinulta: 

  • Sinulla on kaupallisen tai teknillisen alan koulutus. Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut.  
  • Sinulla on kokemusta B2B-myyntitehtävistä 
  • Omaat hyvät kuuntelu-, viestintä-, ja kommunikointitaidot
  • Työskentelet itsenäisesti ja hallitset tehtävien priorisoinnin 
  • Erittäin hyvä suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen kielitaito

Etsimme ennen kaikkea uutta buuttilaista jatkuvasti kasvavaan joukkomme. Meille on tärkeää että viihdyt seurassamme ja olet valmis tukemaan Buutin kasvua. Jos uskot olevasi seuraava buuttilainen, lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytoinnissa nopealla aikataululla ja haastattelemme sopivia ehdokkaita jo ennen  hakuajan päättymistä.  

Lähetä hakemuksesi meille 25.8.2019 mennessä osoitteeseen sonja.mehtala@buutti.com

Lisätietoja tehtävästä: Sonja Mehtälä, 04578749896. 

Avoin hakemus

Buutilla alkaa jatkuvasti uusia projekteja, johon tarvitsemme monipuolisesti tekniikan ja koulutuksen osaajia. Buuttilaisia yhdistää intohimo ohjelmointiin ja teknologiaan; meille hakijoissa on tärkeintä aito osaaminen. Emme siis nipota koulutustaustasi, äidinkielestäsi tai edes työhistoriastasi. Lähetä meille avoin hakemus niin näemme, onko meillä sopivaa projektia juuri sinulle.

Kerro avoimessa hakemuksessasi:

  • Tietotekniikan ja/tai koulutuksen alan työ-, koulutus- ja harrastushistoriasi
  • Minkälaista työtä haet

Lähetä hakemuksesi tai kysymyksesi Jani Lehtovirralle: +358 40 7709 690, jani.lehtovirta(at)buutti.com.