Avoimet työpaikat

Buutilla pääset osaksi intohimoisten osaajien joukkoa. Viihdymme keskenämme myös vapaa-ajalla, ja voit tulla mukaan viikottaisiin sulkapallopeleihimme tai silloin tällöin pidettäviin Buutin LAN-partyihin. Luonnollisesti myös palkka ja muut työsuhde-edut ovat buuttilaisilla kohdillaan.

Toimintamme kasvaa jatkuvasti, ja meillä on koko ajan uusia projekteja aluillaan. Työpaikat sijaitsevat pääasiassa Oulussa ja Espoossa, mutta muunkinlaiset järjestelyt ovat mahdollisia. Projektiemme vaatimukset osaamisen ja teknologioiden suhteen vaihtelevat, ja ohjelmoijillamme onkin kokemusta trainee-tasosta aina useisiin vuosikymmeniin.

Rekryprosessissamme emme laita kauhean paljon painoarvoa hakijan koulutustaustaan, äidinkieleen tai välttämättä edes työhistoriaan, vaan hakuprosessi keskittyy mittaamaan hakijan todellista teknistä osaamista ja intohimoa alaa kohtaan

Avoin hakemus

Buutilla alkaa jatkuvasti uusia projekteja, johon tarvitsemme monipuolisesti tekniikan ja koulutuksen osaajia. Buuttilaisia yhdistää intohimo ohjelmointiin ja teknologiaan; meille hakijoissa on tärkeintä aito osaaminen. Emme siis nipota koulutustaustasi, äidinkielestäsi tai edes työhistoriastasi. Lähetä meille avoin hakemus niin näemme, onko meillä sopivaa projektia juuri sinulle.

Kerro avoimessa hakemuksessasi:

  • Tietotekniikan ja/tai koulutuksen alan työ-, koulutus- ja harrastushistoriasi
  • Minkälaista työtä haet

Lähetä hakemuksesi tai kysymyksesi Sonja Mehtälälle +358 45 7874 9896, sonja.mehtala@buuttiedu.com.

Lähetä kysymyksesi ja hakemuksesi!

Sonja Mehtälä

+358 45 7874 9896

sonja.mehtala(at)buuttiedu.com