Avoimet työpaikat

Vuonna 2017 neljä oululaista pellepelotonta huomasi, että tekniikan alalle tarvitaan kipeästi osaajia. Dan, Mikko, Jani ja Peetu pistivät pystyyn Buutti Oy:n ja alkoivat pyörittää ohjelmointi- ja robotiikkakerhoja Oulun yliopistolla. Vuonna 2018 mukaan tulivat työvoimakoulutukset ja ohjelmistokehitysbisnes Buutti Consulting. Nykyään meillä on ELY-koulutuksia ympäri Suomen, viimeisimpänä aluevaltauksena Varsinais-Suomi. Kesäisin pyörivät Koodikärpät, ja talven aikana toteutamme useita Oulun yliopiston Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan projekteja, kuten Mobile Fab Lab ja Koodilähettiläät.

Buutilla pääset osaksi intohimoisten osaajien joukkoa. Viihdymme keskenämme myös vapaa-ajalla, ja voit tulla mukaan viikottaisiin sulkapallopeleihimme tai silloin tällöin pidettäviin Buutin LAN-partyihin. Luonnollisesti myös palkka ja muut työsuhde-edut ovat buuttilaisilla kohdillaan.

Rekryprosessissamme emme laita kauhean paljon painoarvoa hakijan koulutustaustaan, äidinkieleen tai välttämättä edes työhistoriaan, vaan hakuprosessi keskittyy mittaamaan hakijan todellista osaamista ja intohimoa alaa kohtaan.

Lähettämällä hakemuksesi hyväksyt tietojesi säilytyksen. Tutustu työnhakijoiden rekisteriselosteeseen.

 

Junior Full Stack -kehittäjä (Helsinki)

CodeMatch on rekrytointipalvelu uransa alkupäässä oleville IT-alan osaajille. CodeMatch koostuu intensiivijaksosta ja konsulttijaksosta: saat ensin pari viikkoa palkallista ohjelmointikoulutusta projektissa tarvitsemistasi asioista, sitten työskentelet ohjelmistokehittäjänä asiakkaallamme. Terveydenhuollon, ICT:n ja autoteollisuuden alalla toimivat asiakkaamme projektissa pääset kehittämään taitojasi ja tutustumaan työnantajaan kahdentoista kuukauden ajan.

Buutin ja asiakkaidemme tavoitteena on aina rekrytointi, ja sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä asiakkaallemme pysyvästi töihin sekä kokeilujakson aikana että sen jälkeen. Juuri tässä kuussa useampi CodeMatch-ohjelmoija allekirjoitti vakituisen sopimuksen työllistyäkseen asiakkaillemme.

Vaadittava osaaminen:

 • Junior-tason taidot jossain näistä: React, Node, Docker, AWS tai Azure
 • Intohimo ohjelmointiin: haluat oppia uutta ja luoda erinomaista koodia

Eduksi katsotaan:

 • Harrastustausta ohjelmoinnista
 • Hyvä musiikkimakun Buutin sisäistä radiokanavaa varten

Hakeminen

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi(at)buutti.com. Haku päättyy 18.11. klo 23:59. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa:

Sonja Mehtälä, rekrytointi

+358 45 7874 9896 sonja.mehtala(at)buutti.com

Peliohjelmoinnin kouluttaja (Oulu)

Haluatko auttaa tulevaisuuden lupauksia aloittamaan ohjelmoinnin? Etsimme kouluttajaa Mobile Programming Lab -ohjelmaamme. MPL on Oulun yliopiston Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan rahoittama etäworkshop lukioikäisille. Opetus järjestetään 15 koululle, jokaisella koululla on neljä kahden tunnin etäworkshoppia. Tukenasi työssä ovat valmiit prosessit ja materiaalit, joita pääset kehittämään eteenpäin. 

Buutilla liityt osaksi matalaa organisaatiota, jossa ei takerruta byrokratian koukeroihin. Voit keskittyä oman työsi hoitamiseen, ja sinulla on vaikutusvaltaa yrityksen suuntaan. Saat kuitenkin tueksesi vakiintuneen koulutusorganisaation resurssit, etkä jää ongelmatilanteiden kanssa yksin.

Työ on lähtökohtaisesti osa-aikaista, ja sopii esimerkiksi opintojen oheen. Saat Buutin projekteista kuitenkin halutessasi lisääkin vastuuta aina täyteen työviikkoon ja kehittyvään työuraan asti.

Vaadittava osaaminen

 • Peliohjelmoinnin ja Unityn perusteet
 • Etätyökalut, esim Discord
 • Opetus- ja esiintymistaidot
 • Sujuva suomen ja englannin taito

Hakuohjeet

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi(at)buutti.com. Haku päättyy 26.10. klo 23:59.

Lisätietoa:

Sonja Mehtälä, rekrytointi

+358 45 7874 9896 sonja.mehtala(at)buutti.com

Ohjelmoinnin apukouluttaja (Oulu, Helsinki)

Osaatko sekä koodata että opettaa? Buutilla olisi sinulle juuri passeli homma! Tässä tehtävässä toimit apukouluttajana Buutti Oy:n työvoimakoulutuksissa ja pääset opettamaan ohjelmointia jo valmiiksi osaavia aikuisia. Syvennät heidän taitojaan esimerkiksi JavaScriptissä tai C#:ssa ja edistät heidän pääsyään ohjelmistokehittäjän uralle.

Buutilla liityt osaksi matalaa organisaatiota, jossa ei takerruta byrokratian koukeroihin. Voit keskittyä oman työsi hoitamiseen, ja sinulla on vaikutusvaltaa yrityksen suuntaan. Saat kuitenkin tueksesi vakiintuneen koulutusorganisaation resurssit, etkä jää ongelmatilanteiden kanssa yksin. Työsi tulokset näkyvät koulutettavien onnistuneina uratarinoina ja reiluna korvauksena tililläsi.

Työ on lähtökohtaisesti osa-aikaista, ja sopii esimerkiksi opintojen oheen. Saat kuitenkin halutessasi lisääkin vastuuta aina täyteen työviikkoon asti. Työnteko onnistuu sekä Oulusta että pääkaupunkiseudulta käsin.

Vaadittava osaaminen

 • Ohjelmoinnin perusasioiden hallinta esimerkiksi harrastuneisuuden, koulutuksen tai työkokemuksen kautta
 • Hieman parempi osaaminen esimerkiksi JavaScriptista, Javasta tai C++:sta
 • Opetus- ja esiintymistaidot
 • Sujuva suomen ja englannin taito

Eduksi katsotaan jonkinlainen ymmärrys jostain näistä

 • Versionhallinta: Github, GitLab
 • Linux
 • Docker
 • Projektinhallinta: Scrum ja ketterä kehitys
 • Pilvipalvelut: AWS, Azure tai Docker

Hakuohjeet

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi(at)buutti.com. Haku päättyy 26.10. klo 23:59.

Lisätietoa:

Sonja Mehtälä, rekrytointi

+358 45 7874 9896 sonja.mehtala(at)buutti.com

Avoin hakemus

Buutilla alkaa jatkuvasti uusia projekteja, johon tarvitsemme monipuolisesti tekniikan ja koulutuksen osaajia. Buuttilaisia yhdistää intohimo ohjelmointiin ja teknologiaan; meille hakijoissa on tärkeintä aito osaaminen. Emme siis nipota koulutustaustasi, äidinkielestäsi tai edes työhistoriastasi. Lähetä meille avoin hakemus niin näemme, onko meillä sopivaa projektia juuri sinulle.

Kerro avoimessa hakemuksessasi:

 • Tietotekniikan ja/tai koulutuksen alan työ-, koulutus- ja harrastushistoriasi
 • Minkälaista työtä haet

Lähetä hakemuksesi tai kysymyksesi Sonja Mehtälälle +358 45 7874 9896, sonja.mehtala@buutti.com.

Lähetä kysymyksesi ja hakemuksesi!

Sonja Mehtälä

+358 45 78749896

sonja.mehtala(at)buutti.com