junior-kehittäjän työpaikat

CodeMatch

CodeMatch on ohjelmistoalan rekrytointipalvelu, jonka tavoitteena on yhdistää lahjakkaat junior-kehittäjät ja uusia kykyjä etsivät yritykset.

CodeMatch koostuu intensiivijaksosta ja konsulttijaksosta: saat ensin pari viikkoa palkallista ohjelmointikoulutusta projektissa tarvitsemistasi asioista, sitten työskentelet ohjelmistokehittäjänä asiakkaallamme. ICT:n, terveydenhuollon, finanssialan tai media-alan asiakkaidemme projektissa pääset kehittämään taitojasi ja tutustumaan työnantajaan 9-12 kuukauden ajan.

Buutin ja CodeMatch-asiakkaidemme tavoitteena on aina rekrytointi, ja sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä asiakkaallemme pysyvästi töihin sekä konsulttijakson aikana että sen jälkeen. Jokainen CodeMatchiin valittu ohjelmoija on työllistynyt asiakkaallemme kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön.

Asiakasprojektimme sijaitsevat pääasiassa Oulussa, Tampereella tai Helsingissä, ja voivat asiakkaasta riippuen vaatia kokoaikaista paikallaoloa tai satunnaista konttorilla pistäytymistä. Osa projekteista on myös tehtävissä kokonaan etänä.

Kenelle CodeMatch sopii?

CodeMatch-työpaikat sopivat uransa alkuvaiheessa oleville junior-tason ohjelmistokehittäjille. Toivomme, että olet tehnyt jo jonkin verran ohjelmointia työksesi, mieluiten ainakin 6kk. Huomioimme myös koulutuksen ja harrastuneisuuden kautta saamasi ohjelmointitaidot, joten kerrothan niistä hakiessasi.

Työskentely Buutilla

Buutilla pääset osaksi intohimoisten tekniikkaosaajien joukkoa. Buuttilaiset ovat työssään sanalla sanoen hyviä, sillä rekrytointiprosessimme keskittyy mittaamaan hakijan todellista teknistä osaamista ja intohimoa alaa kohtaan. Jokainen kehittäjistämme omaa vahvan harrastustaustan alalta ja ohjelmointi onkin meille enemmän kuin vain työpaikka. Meiltä löydät retropelikehittäjää, Arduino-harrastajaa, 3D-tulostuksen edelläkävijöitä ja monenlaisia muusikoita. Saat buuttilaisilta apua niin työhommiin kuin siihen vapaa-ajan ikuisuusprojektiisi.

Palkkaus

CodeMatch-ohjelmoijien palkat asettuvat välille 2800 – 3500€/kk.

Harjoitteluun Buutille?

Emme tarjoa tällä hetkellä harjoittelijatason työpaikkoja. Voit tutustua koulutustarjontaamme.

TOP 50

työnantaja

Talented valitsi Buutin koodarien 50 kiinnostavimman työpaikan joukkoon.

Kokemuksia

Olli työllistyi CodeMatchin kautta Visma Solutionsille.

Lue lisää

Kysy lisää!

Andre Haldin

040 712 2020

andre.haldin(at)buutti.com

Avoimet työpaikat

Rekrytointiprosessimme

Buutin rekryprosessi on sujuva, etkä joudu odottamaan vastauksia viikkotolkulla. Arvion osaamisestasi tekevät ohjelmistokehittäjät, joten läpi pääsee vain aidolla ohjelmointiosaamisella.

 1. Hakemus Buutin järjestelmään

  Ihan aluksi kerrot meille kuka olet, mitä osaat ja minkälaista työtä haluat tehdä.

 2. Puhelu rekrytoijan kanssa

  Tutustutaan tarkemmin. Voit kertoa laajemmin työhistoriastasi, mielenkiintosi kohteista ja toiveistasi Buuttia kohtaan. Kuulet samalla enemmän Buutilla työskentelystä ja vastaamme kysymyksiisi.

 3. Ohjelmointitehtävä

  Aika siirtyä puheista tekoihin. Teet ohjelmointitehtävän, joka mittaa haetussa työpaikassa vaadittua teknistä osaamista.

 4. Tekninen haastattelu kehittäjän kanssa

  Tässä haastattelussa mennään jo syvälle itse asiaan, ja tiedossa voi olla myös haastavia kysymyksiä. Saat myös haastaa meidät ja selvittää pidätkö buuttilaisesta teknologiakäsityksestä. Testaamme osaamistasi myös käytännössä koodaustehtävällä.

 5. Projektin etsintä

  Tapaat Buutin myyjän, joka pitää huolen että sinulle löytyy mielenkiintoisia projekteja.

 6. Tervetuloa Buutille!

  Aika vetää päälle Buutti-huppari ja laittaa hihat heilumaan.

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla Buutti Job Hotline -uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uusista työpaikostamme, joita et näe nettisivuillamme tai työpaikkatoreilla. Lähetämme viikottain sähköpostiisi tiedon uusista mahdollisuuksista ja niissä vaadituista taidoista.