Buuttilaisia kesäjuhlilla 2019

Tarinamme

Jo perustamishetkellämme keväällä 2017 oli tavoitteemme selkeä: auttaa ihmisiä löytämään intohimonsa ohjelmoinnin parissa. Olemme nopeasti kasvaneet neljän innokkaan perustajan porukasta kolmenkymmenen osaajan konsultointi- ja koulutusfirmaksi. Tänä aikana koulutuksemme ovat auttaneet yhteensä 1200:aa nuorta, opiskelijaa tai työtöntä löytämään intohimonsa tekniikan alalla.

Vuodesta 2018 lähtien olemme tarjonneet yrityksille IT-konsultointia ja ohjelmistokehityspalveluita. Suurimmat asiakkuutemme ovat tietoliikennetekniikan, terveydenhuollon, autoteollisuuden ja IoT:n aloilla.

Buutilla pääset osaksi intohimoisten osaajien joukkoa. Viihdymme keskenämme myös vapaa-ajalla, ja voit tulla mukaan viikottaisiin sulkapallopeleihimme tai silloin tällöin pidettäviin Buutin LAN-partyihin. Luonnollisesti myös palkka ja muut työsuhde-edut ovat buuttilaisilla kohdillaan.

Avoimet työpaikat

 

Avoin hakemus

Buutilla alkaa jatkuvasti uusia projekteja, johon tarvitsemme monipuolisesti tekniikan ja koulutuksen osaajia. Buuttilaisia yhdistää intohimo ohjelmointiin ja teknologiaan; meille hakijoissa on tärkeintä aito osaaminen. Emme siis nipota koulutustaustasi, äidinkielestäsi tai edes työhistoriastasi. Lähetä meille avoin hakemus niin näemme, onko meillä sopivaa projektia juuri sinulle.

Kerro avoimessa hakemuksessasi:

  • Tietotekniikan ja/tai koulutuksen alan työ-, koulutus- ja harrastushistoriasi
  • Minkälaista työtä haet

Lähetä hakemuksesi tai kysymyksesi Jani Lehtovirralle: +358 40 7709 690, jani.lehtovirta(at)buutti.com.