Työn­haki­jalle

Tarjoamme työnhakijoille ICT-alan koulutuksia ja työpaikkoja. Koulutuksiin ovat tervetulleita opiskelijat, vastavalmistuneet, työttömät, lomautetut ja työelämässä olevat. BuutCamp Trainee sopii tekniikan uran alkuvaiheessa oleville, CodeMatch sen sijaan jo kokeneemmille tekijöille.

Buutti Educationin mahdollisuudet sopivat kokonaisuudessaan vasta-alkajasta junior-tason ohjelmistokehittäjille. Sitä kokeneemmille ohjelmistokehittäjille löytyy mahdollisuuksia Buutti Consultingin sivuilta.

BuutCamp Trainee

BuutCamp Trainee sopii teknologia­osaajien taitojen päivittä­miseen tai alan vaihta­miseen. Koulu­tuksissa opiskel­laan 40 päivän ajan ohjelmointi­taitoja ja ollaan 76 päivää ohjelmistokehityksen traineena yrityksissä.

Lue lisää

CodeMatch

CodeMatch sopii ohjelmointiosaajille, jotka haluavat uusia tuulia työuralleen. Kyseessä on parin päivän mittainen pikakoulutus, jossa opitaan uuden teknologian pääpiirteet. Lopuksi voit näyttää taitosi potentiaalisille työnantajille ja saada töitä.

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Buutilla on auki useita kiinnostavia rooleja ja urapolkuja. Tule osaksi innostunutta ja alati kasvavaa joukkoamme! Tiesitkö, että Buutin henkilöstön lähtövaihtuvuus on erittäin pientä: < 7%

Lue lisää