Työn­haki­jalle

Tarjoamme työnhakijoille ICT-alan koulutuksia. Koulutuksiin ovat tervetulleita opiskelijat, vastavalmistuneet, työttömät, lomautetut ja työelämässä olevat.

Voit myös hakea Buutti Educationille töihin, tai vilkaista avoimia työpaikkojamme ohjelmistokehittäjille Buutti Consultingin sivuilta.

Avoimet työpaikat

Junior ohjelmistokehittäjiä

Oletko lahjakas junior tason ohjelmistokehittäjä ja haluat kehittyä alan asiantuntijaksi?  Etsimme nyt uusia junior-webkehittäjiä työskentelemään useissa syksyllä alkavissa asiakasprojekteissamme. Alkuun tulet työllistymään Buutti Educationille ja työskentelemään osana asiakkaidemme projekteja.  

Tehtävä sopii sinulle, jos:

 • sinulla on tuntemusta yhdestä tai useammasta teknologiasta: Java, JavaScript, C, C++, Python tai C#  
 • sinulla on vähintään 1 vuoden ohjelmointikokemus työelämästä tai omaat vahvan harrastustaustan ja olet esimerkiksi toteuttanut omia laajoja ohjelmointiprojekteja

Buutilla työskentelee monenlaisia osaajia, joten emme ole niinkään kiinnostuneita aiemmasta koulutuksestasi, vaan meille tärkeämpää on osaamisesi ja aikaisempi taustasi ohjelmoinnin parissa. Katsomme eduksesi mikäli olet kiinnostunut työskentelemään pienessä yrityksessä, olet valmis ottamaan vastuuta ja haluat kehittyä alan asiantuntijaksi.   

Kiinnostuitko? Kerro meille tarkemmin osaamisestasi ja lähetä hakemuksesi ja CV:si meille osoitteeseen: sonja.mehtala(at)buuttiedu.com. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Viimeinen hakupäivä: paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Avoimet hakemukset

Buutilla alkaa jatkuvasti uusia projekteja, johon tarvitsemme monipuolisesti tekniikan ja koulutuksen osaajia. Buuttilaisia yhdistää intohimo ohjelmointiin ja teknologiaan; meille hakijoissa on tärkeintä aito osaaminen. Emme siis nipota koulutustaustasi, äidinkielestäsi tai edes työhistoriastasi. Lähetä meille avoin hakemus niin näemme, onko meillä sopivaa projektia juuri sinulle.

Kerro avoimessa hakemuksessasi:

 • Tietotekniikan ja/tai koulutuksen alan työ-, koulutus- ja harrastushistoriasi
 • Minkälaista työtä haet

Lähetä hakemuksesi tai kysymyksesi Jani Lehtovirralle: +358 40 7709 690, jani.lehtovirta(at)buutti.com.

BuutCamp Trainee

Hanki itsellesi vaadittavat web-ohjelmointitaidot ja hyppää työelämään!

Buutti Oy:n ja TE-toimiston BuutCamp Trainee -työvoimakoulutus antaa sinulle avaimet tulevaisuuden työelämään. Koulutuksen aikana opit työnantajien arvostaman teknologian ja siihen liittyvät työelämän käytännöt sekä luot referenssityön, jolla voit esittää taitojasi. Koulutusten aiheet on valittu Pohjois-Pohjanmaan teknologiayritysten tarpeiden perusteella. Buutti Oy:n koulutuksessa opitaan käytännön tekemisen kautta ja oppiminen perustuu työelämälähtöisiin harjoituksiin.

Buutcamp-traineekoulutus on yhteensä 6 kuukautta kestävä koulutus, johon valitaan mukaan 15 IT-alan osaajaa. Koulutusohjelmassamme saat käytännön työkokemusta ja korkealaatuista koulutusta webkehityksestä. Saat myös usean kuukauden mittaisen työkokemuksen alan yrityksessä ja mahdollisuuden työllistyä pysyvästi harjoitteluyritykseesi harjoittelujakson päätyttyä tai jo sitä ennen. Mukaan valitut ovat työharjoittelussa rekrytoivissa yrityksissä 76 päivää käytännön työtehtävissä ja osallistuvat yhteensä 40 koulutuspäivän intensiivijaksoon koulutuksen alussa sekä neljään orientaatiopäivään koulutuksen aikana.

Sopiiko BuutCamp Trainee sinulle?

Koulutukseen valitaan henkilöitä, joilla on kokemusta ohjelmistokehityksestä joko oman harrastuneisuuden, koulutuksen tai työelämän kautta ja vahva motivaatio kehittyä webkehityksen ammattilaiseksi. 

Koulutukseen kuuluu yritysharjoittelupaikan hakeminen. Suosittelemme, että alat hakea harjoittelupaikkaa välittömästi. Jos sinulla ei ole valmista harjoittelupaikkaa ennen hakemista, ei hätää. Voit hakea harjoittelupaikkaa myös koulutuksen intensiivijakson aikana. Viime kädessä harjoittelupaikan hakemisesta vastaa Buutti,

Koulutukseen päästäksesi sinun tulee olla TE-toimiston asiakas. Muille kuin TE-toimistoon rekisteröityneille tarjoamme ilmaisia, korkeakouluopiskelijoille sunnattuja kerhoja Oulun yliopistolla: www.buuttiedu.com/opiskelijalle

Mitä opit koulutuksessa?

Koulutuksen intensiivijakson aikana käymme läpi yleiset ohjelmoinnin ja webohjelmoinnin perusteet ja varmistamme, että sinulla on tarvittava tekninen osaaminen harjoittelupaikkaan siirtyessäsi.

Yritysharjoittelun aikana on tarkoitus syventää ymmärrystä ja osaamista moderneista webteknologioista. Samalla kerrytät arvokasta työkokemusta.

Esimerkkityönimikkeitä koulutuksen jälkeen

Javascript-kehittäjä, Web-kehittäjä tai Front-End -kehittäjä, Back End -kehittäjä, ohjelmistokehittäjä, software engineer tai ohjelmistosuunnittelija

Tulevat BuutCamp Trainee -koulutukset

BuutCamp Trainee: Javascript

 1. Mitä:

  Web-ohjelmointikoulutus

 2. Missä:

  Teknologiantie 18, 90570, Oulu

 3. Milloin:

  23.4.-11.10.2019

Lue lisää

BuutCamp Trainee: C++

 1. Mitä:

  Ohjelmointikoulutus

 2. Missä:

  Teknologiantie 18, 90570, Oulu

 3. Milloin:

  23.9. alkaen

Lue lisää

CodeMatch-koulutus

Löydä uusi työpaikka CodeMatchin kautta!

CodeMatch-koulutus on tiivis muutaman päivän mittainen koulutustapahtuma, johon valitsemme työnhakijoita  IT-alan tulevaisuuden huippuosaajista Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Koulutuksen jälkeen asiakkaamme voivat rekrytoida koulutuksessa kyntensä näyttäneet osaajat.Tiedossa on siis ilmainen koulutus ja mahdollisuus esitellä osaamistasi mukana oleville yrityksille.

Vaikka et ensimmäisellä kerralla työllistyisikään, opit taitoja jotka auttavat sinua urallasi eteenpäin.

Mitä opit koulutuksessa?

2-3 päivän mittaisen koulutuksen aikana pääset syventämään jo olemassa olevaa osaamistasi, sekä näyttämään taitosi potentiaalisille työnantajille. Jokaisessa CodeMatch-koulutuksessa keskitytään tiettyyn aihealueeseen, kuten webohjelmointiin Reactilla tai sulautettujen järjestelmien kehittämiseen C-kielellä.

Mitä CodeMatch-tapahtuma maksaa?

Työnhakijoiden osallistuminen koulutukseen on ilmaista.

Seuraavassa koulutuksessa keskitytään sulautettuihin järjestelmiin (C/C++/Linux).