Rekrykoulutukset

Mistä on kyse?

Buutin rekrykoulutuksissa koulutetaan yrityksille osaavia ohjelmistoasiantuntijoita. Saatte itse valita tekijän lahjakkaiden hakijoiden joukosta, joten sopivuus on taattu.

Koulutusten sisältö

Buutin koulutuksissa koulutettavat saavat kattavan sukelluksen moderniin ohjelmointiin. Pelkkä koodauksen taitaminen ei kuitenkaan tee osaavaa ohjelmistokehittäjää. Lisäksi tarvitaan muitakin tärkeitä taitoja, kuten Scrum-ryhmätyöskentelyä, vanhan koodin korjausta ja oman koodin lisäämistä suurempaan projektiin. Buutin rekrykoulutusten jälkeen koulutettavat ovat valmiita ohjelmistotiimin toimiviksi osiksi.

Kysy lisää!

Susanna Juusola

+358 45 783 22786 etunimi.sukunimi@buutti.com

Miksi juuri Buutin rekrykoulutus?

Vahva osaamisemme ohjelmistokonsultoinnissa auttaa meitä luomaan koulutuksen, jonka sisältö vastaa ohjelmistokehittäjän arkea. Teoriapohjan ja käytännön osaamisen välillä on hallittu tasapaino, joka edistää myös koulutettavien itseopiskelua.

Buutin koulutuksiin osallistujat saavat paljon henkilökohtaista ohjausta. Pääkouluttajan tuki on aina saatavilla, ja henkilökohtaiset palautekeskustelut takaavat vahvan tuen. Näin pidetään huoli, että jokainen osallistuja saa koulutussuunnitelman mukaiset taidot.

Koulutuksen ryhmätyöosio toteutetaan Buutti Oy:n kehittämällä työelämäsimulaatiolla. Koulutettavat saavat siis arvokasta ohjelmointikokemusta jo ennen yrityksiin siirtymistä. Mukana ovat nykyaikaisen kehitystyön elementit, kuten Daily-palaverit, Sprint Review ja Sprint Retrospective.