CodeMatch-rekrytointipalvelu

Buutti Educationin CodeMatch -palvelu mahdollistaa perehdytettyjen ja erittäin sitoutuneiden työntekijöiden palkkaamisen pienellä riskillä.

Mitä?

Rekrypalvelussamme CodeMatch-konsultit työskentelevät ohjelmistokehittäjinä asiakkaan projektissa, mutta ovat työsuhteessa Buutti Oy:n kanssa. Asiakas saa mahdollisuuden perehtyä konsultin taitoihin ja osaamiseen ennen työsuhteen solmimista. Konsulttia voi käyttää myös väliaikaisena ja joustavana resurssina: rekrytointipakkoa ei ole. Jos konsultti vastaa asiakkaan odotuksia, asiakas voi rekrytoida konsultin itselleen koska tahansa. 12 kuukauden kokeilujakson jälkeen rekrytoinnista ei veloiteta erillistä rekrytointipalkkiota. 

Rekrytoivan yrityksen hyödyt

Buutti Educationin CodeMatch-rekrytointi on asiakkaalle riskitön rekrytointi. Asiakas pääsee seuraamaan ohjelmoijan työskentelyä ennen palkkauspäätöksen tekemistä. CodeMatch-malli mahdollistaa siis syvällisen perehtymisen ohjelmoijan työskentelyyn ja osaamiseen. Asiakas voi irtisanoa sopimuksen koska tahansa, eikä konsulttijakson ole pakko johtaa rekrytointiin. Jokainen CodeMatch-konsultti on käynyt läpi Buutin 20 päivää kestävän intensiivikoulutusjakson, jossa heidät perehdytetään asiakkaan teknologioihin.

Keitä rekrytoitavat ovat?

CodeMatch-konsultit ovat oman ikäryhmänsä parhaimmistoa. Tuomme CodeMatch-palveluun koulutuksiemme kovimmat osallistujat ja meille hakeneet työnhakijat. Taustaltaan he ovat korkeakoulutettuja ohjelmistoalan intohimoisia harrastajia, alaa opiskelevia, siltä valmistuneita ja hieman työkokemusta omaavia. Kuten kaikissa Buutti Oy:n rekrytoinneissa, painotus on todellisella ohjelmointiosaamisella. Varmistamme ohjelmoijien teknisen osaamisen haastavilla teknisillä haastatteluilla ja ohjelmointitesteillä. Hakijoista vain noin 10% hyväksytään palveluun. 

Miksi hankkia kehittäjä juuri Buutilta?

Meillä on useita kanavia parhaiden tekijöiden löytämiseen. Rekrytointi- ja markkinointitiimimme houkuttelee aktiivisesti lupaavimmat tekjiät osaajapoolimme, ja järjestämme ympäri Suomea jatkuvasti ohjelmointikoulutuksia, joista voimme poimia parhaat osaajat. 

Teknisen osaamisen mittaaminen

Meillä hakijoiden osaamisen mittaavat aina ohjelmistokehittäjät, joten voimme havaita ja todentaa parhaat lahjakkuudet hakijoiden joukosta.

CodeMatch-palvelun sisältö

  1. Hakijoiden karsinta: haastattelut, ohjelmointitehtävä ja livekoodausta
  2. Konsultin valinta yhdessä asiakkaan kanssa
  3. Intensiivikoulutusjakso (arvo 10 000€)
    • Buutti tarjoaa rekrytoitavalle konsultille veloituksetta maksimissaan 20 päivää kestävän intensiivikoulutusjakson, jossa konsultti perehtyy asiakkaan kannalta relevantteihin teknologioihin. Koulutus on kehittäjälle palkallinen.
  4. Projektin aloitus
    • CodeMatch-konsultti siirtyy asiakkaan projektiin intensiivijakson jälkeen. Konsultilla on vankka pohja asiakkaan teknologiasta, jolloin perehtymisaika on minimaalinen.

Kysyttävää?

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@buutti.com

Lassi Kaisto

+358 40 7077310

Kokemuksia

Inderes Oyj

Inderes Oyj on tunnettu suomalainen analyysitalo ja sijoittajayhteisö. Inderes tarjoaa laadukkaita osakeanalyyseja, sijoittajaviestinnän ratkaisuja ja sisältöjä sekä sijoittajien että pörssiyhtiöiden tarpeisiin. Yli 100 suomalaista pörssiyhtiötä luottaa heidän palveluihinsa.

Flik Helsinki Oy on puolestaan Inderesin tytäryhtiö, joka erikoistuu virtuaalitapahtumiin ja videoviestintään. Flikin palveluihin kuuluvat kaikki videotuotannon vaiheet suunnittelusta kuvaamisen kautta jakeluun. Alkujaan Flikin synnyttämä ja nyttemmin Inderesin kooditiimin kehittämä Videosync-alusta on suunniteltu erityisesti pörssiyhtiöiden sijoittajaviestinnän virtuaalitapahtumien laadukkaaseen toteutukseen ja jakeluun, mutta se on laajasti käytössä myös useilla tapahtuma- ja streaming-tuotantoyhtiöillä ympäri Eurooppaa.

Buutti ja Inderes ovat tehneet yhteistyötä keväästä 2021 lähtien. Buutin CodeMatch-kehittäjä Roni valittiin mukaan Videosync-alustan kehittämiseen. Projekti on web-ohjelmointia, ja teknologioina ovat olleet Front Endissä Angular.js, React ja Next.js, Back Endissä Node.js ja MongoDB ja infran puolella Kubernetes, Docker, CircleCI, GitHubActions ja AWS.

Sebitti Oy

Sebitti Oy on jo vuodesta 1994 toiminut oululainen ohjelmisto- ja konsulttitalo. Heidän parasta osaamistaan ovat Microsoftin teknologiat, kuten C#, .NET ja Azure. Buutti on tehnyt Sebitin kanssa yhteistyötä CodeMatch-palvelun kautta: he ottivat Buutilla olleen Joonan aluksi projektityöhön, jossa hän aloitti C#-kehityksestä. Siitä päästiin nopeasti muihin teknologioihin, kuten Azureen, Angulariin ja Vue.js:ään.

Vaikka suurin osa ajasta on tehty etätyönä, Joona pääsi hyvin mukaan Sebitin porukkaan säännöllisten etäkahvittelujen avulla. Alun jälkeen hänen työnsä keskittyi Angularin ja TypeScriptin käyttämiseen. Yhteistyö sujui hyvin, ja Joona siirtyikin syksyllä 2020 Sebitin työntekijäksi.

”Codematch mahdollisti kehittäjään tutustumisen ja rekrypäätös oli helppo tehdä.” Jukka Kenttälä, CEO, Sebitti

Haltian

Haltian on oululainen yritys, joka toimittaa kokonaisvaltaisia IoT-ratkaisuja. Heidän tuotteensa soveltuvat jopa globaaleihin, miljoonia laitteita kattaviin käyttötarpeisiin. Haltianin tuotteista tunnetuimpia on Thingsee-tuoteperhe.

Buutti ja Haltian ovat tehneet yhteistyötä Buutin CodeMatch-palvelun kautta. Zhanna valittiin CodeMatch-konsultiksi Haltianille, jossa hän alkoi työskennellä Thingsee Insipre -projektissa. Ensimmäiseksi hän kehitti web-sovelluksen Reactin, Material UI:n, Fullpage.js:n ja muutaman muun pienen komponentin avulla.

Haltian palkkasi Zhannan omaksi työntekijäkseen parin kuukauden työskentelyn jälkeen. Hän on nyt täyspäiväinen työntekjiä, jonka työtehtäviin on kuulunut Thingsee Open APIn päivittäminen käyttämään QraphQL-teknologiaa ja AWS Lamdba-funktioita. Zhanna on pitänyt Haltianilla työskentelystä: projektit ovat kiinnostavia, ja porukkaan on päässyt hyvin mukaan poikkeusoloista huolimatta.