CodeMatch-rekrytointipalvelu

Buutti Educationin CodeMatch -palvelu mahdollistaa perehdytettyjen ja erittäin sitoutuneiden työntekijöiden palkkaamisen pienellä riskillä.

Mitä?

CodeMatch -rekrytoinnissa CodeMatch-konsultit työskentelevät ohjelmistokehittäjinä asiakkaan projektissa, mutta ovat työsuhteessa Buutti Oy:n kanssa. Asiakas saa mahdollisuuden perehtyä konsultin taitoihin ja osaamiseen ennen työsuhteen solmimista. Konsulttia voi käyttää myös väliaikaisena ja joustavana resurssina; rekrytointipakkoa ei ole. Jos konsultti vastaa asiakkaan odotuksia, asiakas voi rekrytoida konsultin itselleen koska tahansa. Kahdentoista kuukauden kokeilujakson jälkeen rekrytoinnista ei veloiteta erillistä rekrytointipalkkiota. 

Rekrytoivan yrityksen hyödyt

Buutti Educationin CodeMatch-rekrytointi on asiakkaalle riskitön rekrytointi. Asiakas pääsee seuraamaan ohjelmoijan työskentelyä ennen palkkauspäätöksen tekemistä. CodeMatch-malli mahdollistaa siis syvällisen perehtymisen ohjelmoijan työskentelyyn ja osaamiseen. Asiakas voi irtisanoa sopimuksen koska tahansa, eikä konsulttijakson ole pakko johtaa rekrytointiin. Jokainen CodeMatch-konsultti on käynyt läpi Buutin 20 päivää kestävän intensiivikoulutusjakson, jossa heidät perehdytetään asiakkaan teknologioihin.

Keitä rekrytoitavat ovat?

CodeMatch-palveluun tuodaan vain oman ikäryhmänsä parhaimmistoa. Tuomme CodeMatch-palveluun koulutuksiemme kovimmat osallistujat ja meille hakeneet työnhakijat. Taustaltaan he ovat korkeakoulutettuja ohjelmistoalan intohimoisia harrastajia, alaa opiskelevia, siitä valmistuneita ja hieman työkokemusta omaavia. Kuten kaikissa Buutti Oy:n rekrytoinneissa, painotus on todellisella ohjelmointiosaamisella. Varmistamme ohjelmoijien teknisen osaamisen haastavilla teknisillä haastatteluilla ja ohjelmointitesteillä. Hakijoista vain noin 10% hyväksytään palveluun. 

Miksi hankkia kehittäjä juuri Buutilta?

Meillä on jatkuvasti käynnissä paljon koulutuksia, joista voimme poimia parhaat osaajat. Lisäksi läheinen yhteistyömme Oulun yliopiston kanssa antaa meille yhteyden laajaan joukkoon vastavalmistuneita diplomi-insinöörejä ja muita tekniikan osaajia. Koska tekemisemme Buutilla painottuu juuri teknologia-alalle, meillä on taito varmistaa työntekijöiden korkeatasoinen tekninen osaaminen. 

CodeMatch-palvelun sisältö

  1. Haastattelut ja alkukarsinta
  2. Opiskelijan valinta yhdessä asiakkaan kanssa
  3. Intensiivikoulutusjakso (arvo 10 000€)
    1. 20 päivän intensiivijakso Buutin tiloissa. 2 päivää lähiopetusta ja 3 päivää etäopetusta. Lähiopetus koostuu opettajavetoisesta opetuksesta. Etäopetuspäivät koostuvat tehtävien tekemisestä kotona. Koko koulutusaika on palkallinen. Työaika 7,5h koulutuksen ajalta. Koulutuksessa keskitytään asiakkaan kannalta relevantteihin teknologioihin. Koulutusosio on asiakkaalle veloitukseton.
  4. Projektin aloitus
    1. CodeMatch-konsultti siirtyy asiakkaan projektiin 20:n päivän intensiivijakson jälkeen. Konsultilla on vankka pohja asiakkaan teknologiasta, jolloin perehtymisaika on minimaalinen.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä:

Lassi Kaisto

+358 40 7077310

lassi.kaisto@buutti.com

Kokemuksia

Sebitti Oy

Sebitti Oy on jo vuodesta 1994 toiminut oululainen ohjelmisto- ja konsulttitalo. Heidän parasta osaamistaan ovat Microsoftin teknologiat, kuten C#, .NET ja Azure. Buutti on tehnyt Sebitin kanssa yhteistyötä CodeMatch-palvelun kautta: he ottivat Buutilla olleen Joonan aluksi projektityöhön, jossa hän aloitti C#-kehityksestä. Siitä päästiin nopeasti muihin teknologioihin, kuten Azureen, Angulariin ja Vue.js:ään.

Vaikka suurin osa ajasta on tehty etätyönä, Joona pääsi hyvin mukaan Sebitin porukkaan säännöllisten etäkahvittelujen avulla. Alun jälkeen hänen työnsä keskittyi Angularin ja TypeScriptin käyttämiseen. Yhteistyö sujui hyvin, ja Joona siirtyikin syksyllä 2020 Sebitin työntekijäksi.

“Codematch mahdollisti kehittäjään tutustumisen ja rekrypäätös oli helppo tehdä.” Jukka Kenttälä, CEO, Sebitti