CodeMatch-henkilöstövuokraus

Mistä on kyse?

CodeMatch -palvelu antaa yrityksille mahdollisuuden palkata uusia työntekijöitä pienellä riskillä. CodeMatch-rekrytoinnissa teknologia-alan osaajat työskentelevät osana asiakkaan projektia, mutta ovat kuitenkin työsuhteessa Buutti Oy:n kanssa. Asiakas saa siis mahdollisuuden perehtyä työntekijän taitoihin ja osaamiseen ennen työsuhteen solmimista. Jos työntekijä vastaa asiakkaan odotuksia, asiakas voi rekrytoida työntekijän itselleen koska tahansa. Yhdeksän kuukauden kokeilujakson jälkeen rekrytoinnista ei veloiteta erillistä rekrytointipalkkiota.

Mitä hyödytte tästä?

Buutin CodeMatch-rekrytointi on asiakkaalle riskitön rekrytointi. Asiakas pääsee seuraamaan ohjelmoijan työskentelyä ennen palkkauspäätöksen tekemistä. Malli mahdollistaa siis syvällisen perehtymisen ohjelmoijan työskentelyyn ja osaamiseen. Riski on pieni, sillä asiakas voi irtisanoa sopimuksen koska tahansa.

Keitä rekrytoitavat ovat?

Tuomme CodeMatch-palveluun osaajia laajan koulutustarjontamme osallistujista. Taustaltaan he ovat ohjelmistoalan harrastajia, alaa opiskelevia tai siltä valmistuneita. Kuten kaikissa Buutti Oy:n rekrytoinneissa, painotus on todellisella ohjelmointiosaamisella. Varmistamme ohjelmoijien teknisen osaamisen teknisillä haastatteluilla ja ohjelmointitesteillä.

Miksi ottaa henkilöstövuokraus juuri Buutilta?

Meillä on jatkuvasti käynnissä useita koulutuksia, joista poimimme parhaat tekijät. Läheinen yhteistyömme Oulun yliopiston kanssa antaa meille yhteyden laajaan joukkoon vastavalmistuneita diplomi-insinöörejä ja muita tekniikan osaajia.

Meillä osaamisen arvioijat ovat itse myös ohjelmistokehittäjiä, joten pystymme arvioimaan hakijoiden todellisen osaamisen.

Mitä tämä maksaa?

CodeMatch-rekrytoinnin kautta työntekijän tuntihinta määräytyy halutun ohjelmoijan osaamisen perusteella. Asiakas voi rekrytoida ohjelmoijan itselleen kokeilujakson aikana tai sen jälkeen. Rekrytointipalkkio määräytyy tällöin vuokratyösuhteen pituuden mukaan. Palkkio veloitetaan, jos ohjelmoija rekrytoidaan yhdeksän kuukauden kuluessa ensitapaamisesta.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä:

Lassi Kaisto

+358 40 7077310

lassi.kaisto(at)buuttiedu.com