CodeMatch Academy

Mistä on kyse?

CodeMatch Academy on Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston ja Buutti Oy:n uudenlainen, yksilöllinen ohjelmointivalmennus. Osallistujat saavat kuusi kuukautta räätälöityä kokopäiväistä ohjelmointivalmennusta ja ovat sen jälkeen saatavilla työntekijöiksi yrityksiin. Näin laadukkaasti koulutettuja junior-konsultteja et muualta saa.

Keitä työntekijät ovat?

Työvoimakoulutuksiimme valitaan kymmenien hakijoiden joukosta kokeneimmat ja parhaimmat ohjelmistokehittäjät. Taustaltaan he ovat alalle kouluttautuneita, työkokemusta omaavia tai alanvaihtoa etsiviä aktiivisia ohjelmoinnin harrastajia.

Minkä roolin osallistujille voi antaa?

Koulutuksen osallistujat pystyvät hoitamaan vähintään junior-kehittäjän tehtäviä.

Miksi juuri CodeMatch Academy?

Ohjelmistokehitys on tärkeä osa Buutin liiketoimintaa, ja sieltä saamallamme kokemuksella voimme tehdä koulutuksistamme aidosti työelämälähtöisiä. Osallistujilla on siis hyödyllisiä taitoja, jotka tekevät heistä tuottavia työntekijöitä alusta asti. CodeMatch Academy onkin kokonaan suunniteltu vastaamaan ohjelmistokehitystyön arkea ja haasteita.

Hinnoittelu

Työntekijän voi rekrytoida suoraan itselleen tai tutustua häneen aluksi riskittömästi henkilöstövuokrauksen kautta. Henkilövuokrauksen kautta työntekijän tuntihinta on 40€/h-45€/h.
Rekrytointipalkkio muodostuu tehtyjen tuntien perusteella, ja on 0 – 9900€.

Aikataulu

Osallistujat on valittu, ja he saavat 26.4.2021 alkaen 120 työpäivää ohjelmointivalmennusta. Työskentelyjakso on suunniteltu alkamaan 19.10.2021, mutta tämä on neuvoteltavissa yrityksen tarpeiden mukaan.

Koulutuksen sisältö

Jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen opintosuunnitelman, joka perustuu hänen taustaansa ja tavoitteisiinsa. Räätälöity ja yksilöllinen opetus varmistaa tehokkaan ajankäytön intensiivikoulutuksen aikana. Myös rekrytoivat yritykset voivat vaikuttaa koulutuksen sisältöön vielä intensiivijakson alkuvaiheessa. Ota pian yhteyttä Lassiin niin kehitetään teille sopiva ratkaisu!

Buutti Oy

Jo perustamishetkellämme keväällä 2017 tavoitteemme oli selkeä: auttaa ihmisiä kehittämään intohimoaan ohjelmointiin. Olemme nopeasti kasvaneet neljän innokkaan perustajan porukasta yli kuudenkymmenen osaajan konsultointi- ja koulutusfirmaksi. Tänä aikana koulutuksemme ovat auttaneet yhteensä 3300:aa nuorta, opiskelijaa ja työtöntä kehittämään ohjelmointitaitojaan. Koulutamme jatkuvasti uusia ohjelmoijia heidän ensimmäisestä koodirivistään täyspäiväisiksi IT-konsulteiksi.

Ota yhteyttä!

Lassi Kaisto

+358 40 7077 310

lassi.kaisto(at)buutti.com

Kiinnostuitko?

Anna Lassin kertoa lisää!