BuutCamp työvoima­koulutukset

BuutCamp -koulutusten kautta saat tasokkaan harjoittelijan

BuutCamp -koulutukset ovat useamman kuukauden mittaisia koulutuksia, joihin valitaan mukaan 10-15 IT-alan osaajaa. Koulutusohjelmassamme työnhakijat saavat korkealaatuista koulutusta sekä käytännön työkokemusta esimerkiksi JavaScriptista tai C++:sta. He osallistuvat 2 kuukauden intensiivijaksoon koulutuksen alussa ja ovat yrityksissä harjoittelijana 2-4 kuukautta.

Keitä traineet ovat ja minkälaisia tehtäviä heille voi tarjota?

Traineet ovat TE-toimiston asiakkaita. Valinnoissa painotamme hakijoiden todellista ohjelmointiosaamista, jonka he ovat voineet hankkia harrastuneisuuden, koulutuksen tai työelämän kautta. Traineilla on vähintään taidot työskennellä trainee- ja entry-tason ohjelmistokehitystehtävien parissa.

Mitä koulutuksessa opitaan?

Buutin kouluttajilla on tuoretta kokemusta ohjelmistokehityksestä ja koulutus perustuu työelämälähtöisiin harjoituksiin. 

Tutuksi tulevat myös työelämä ja ohjelmistokehitystyön käytännöt.

Miksi rekrytoisit osaajan BuutCamp-koulutuksen kautta?

BuutCamp-koulutuksen avulla voit rekrytoida motivoituneen osaajan pienellä riskillä. Koulutuksen intensiivijakson aikana varmistamme, että jokaisen traineen osaaminen on riittävällä tasolla. Harjoittelujaksossa trainee ja yritys ehtivät tutustua toisiinsa usean kuukauden ajan ennen päätöstä rekrytoinnista.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä:

Lassi Kaisto

+358 40 7077310

lassi.kaisto(at)buuttiedu.com