BuutCamp: Trainee

BuutCamp Trainee -koulutuksen kautta saat tasokkaan traineen

BuutCamp Trainee -koulutus on kuusi kuukautta  kestävä koulutus, johon valitaan mukaan 15 IT-alan osaajaa. Koulutusohjelmassamme työnhakijat saavat korkealaatuista koulutusta sekä käytännön työkokemusta esimerkiksi JavaScriptista tai C++:sta. He osallistuvat 40 koulutuspäivän intensiivijaksoon koulutuksen alussa ja ovat yrityksissä traineena 76 päivää. Traineet myös laajentavat osaamistaan neljänä lisäorientaatiopäivänä harjoittelun aikana.

Keitä traineet ovat ja minkälaisia tehtäviä heille voi tarjota?

Traineet ovat TE-toimiston asiakkaita. Valinnoissa painotamme hakijoiden todellista ohjelmointiosaamista, jonka he ovat voineet hankkia harrastuneisuuden, koulutuksen tai työelämän kautta. Traineilla on vähintään taidot työskennellä trainee- ja entry-tason ohjelmistokehitystehtävien parissa.

Mitä koulutuksessa opitaan?

Buutin kouluttajilla on tuoretta kokemusta ohjelmistokehityksestä ja koulutus perustuu työelämälähtöisiin harjoituksiin.

Milloin trainee aloittaa ja mitä tämä maksaa harjoittelupaikan tarjoajalle?

Harjoittelun kustannus yritykselle on 450€/kk neljän harjoittelukuukauden ajalta, eli yhteensä 1800€ (alv.0%). 

Miksi rekrytoisit osaajan BuutCamp-koulutuksen kautta?

BuutCamp-koulutuksen avulla voit rekrytoida motivoituneen osaajan pienellä riskillä. Koulutuksen intensiivijakson aikana varmistamme, että jokaisen traineen osaaminen on riittävällä tasolla. Harjoittelujaksossa trainee ja yritys ehtivät tutustua toisiinsa usean kuukauden ajan ennen päätöstä rekrytoinnista.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä:

Lassi Kaisto

+358 40 7077310

lassi.kaisto(at)buuttiedu.com