Työnantajille

Tarjoamme työnantajille monipuolisesti ja joustavasti IT-koulutuksia ja rekrytointipalveluita. Kauttamme saat juuri tarpeisiisi sopivat osaajat. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä.

BuutCamp Trainee: Javascript

Yrittäjä, rekrytoi itsellesi osaava webkehittäjä Buutin BuutCamp trainee -koulutuksen kautta!

BuutCamp-traineekoulutus on yhteensä kuusi kuukautta (23.4.-11.10.2019) kestävä koulutus, johon valitaan mukaan yhteensä 15 webkehittäjäksi haluavaa IT-alan osaajaa. Koulutusohjelmassamme työnhakija saa käytännön työkokemusta ja korkealaatuista koulutusta webkehityksestä ja yritys uuden motivoituneen osaajan, joka on työskennellyt yrityksessä useamman kuukauden ajan ennen rekrytointipäätöksen tekemistä. Tällä varmistamme onnistuneen rekrytoinnin. Mukaan valitut ovat työharjoittelussa yrityksissä 76 päivää (24.6.-11.10.) käytännön työtehtävissä ja osallistuvat yhteensä 40 koulutuspäivän intensiivijaksoon koulutuksen alussa sekä neljään orientaatiopäivään koulutuksen aikana.

Keitä harjoittelijat ovat ja minkälaisia tehtäviä heille voi tarjota?

Koulutukseen valituilla henkilöillä on kokemusta ohjelmistokehityksestä joko oman harrastuneisuuden, koulutuksen tai työelämän kautta. Intensiivijakson jälkeen harjoittelijoiden on mahdollista työskennellä harjoitteluyrityksessä trainee- ja entry-tason webkehitystehtävien parissa.

Mitä koulutuksessa käydään läpi?

    Koulutuksen intensiivijakso syventää työnhakijoiden jo olemassa olevaa osaamista ja mahdollistaa sujuvan siirtymisen alan tehtäviin. Intensiivijakson aikana käymme läpi muun muassa:

  • ohjelmoinnin perusteet
  • unit-testauksen
  • hyvän UI-suunnittelun periaatteet
  • HTML5, CSS3, React, Node ja JavaScript

Harjoittelun aikana syvennetään ymmärrystä ja osaamista moderneista webteknologioista.

Mitä tämä maksaa harjoittelupaikan tarjoajalle?

Harjoittelun kustannus yritykselle on 450€/kk neljän harjoittelukuukauden ajalta, eli yhteensä 1800€ (alv.0%). Työharjoittelija ei ole missään koulutuksen vaiheessa työsuhteessa harjoitteluyritykseen, vaan työharjoittelija on koulutussuhteessa Buutti Oy:n kanssa. Buutti vastaa harjoittelijoiden vakuutuksista.

Miksi rekrytoisit osaajan BuutCamp-koulutuksen kautta?

BuutCamp Trainee -koulutus tarjoaa yritykselle mahdollisuuden rekrytoida itselleen koulutuksen kautta motivoituneen osaaja pienellä riskillä. Harjoittelun kesto yrityksessä on 76 päivää, jonka lisäksi koulutettava suorittaa ennen harjoittelua 40 päivän intensiivikoulutuksen liittyen moderneihin web-teknologioihin. Lisäksi koulutettaville pidetään neljä orientaatiopäivää. Koulutuksen aikana varmistamme, että jokaisen harjoittelijan perusosaaminen ohjelmoinnista on tarvittavan korkealla tasolla harjoittelupaikkojen vaativuuteen nähden.

CodeMatch-koulutus

Löydä uusi huippuosaaja yritykseesi CodeMatch-koulutuksen kautta!

CodeMatch-koulutus on tiivis muutaman päivän mittainen koulutustapahtuma, johon valitsemme työnhakijoita  IT-alan tulevaisuuden huippuosaajista Pohjois-pohjanmaan alueelta. Koulutuksen jälkeen asiakkaamme voivat rekrytoida koulutuksessa kyntensä näyttäneet osaajat.

Koulutuksen aikana koulutukseen valitut työnhakijat osallistuvat ilmaiseen koulutukseen ja saavat mahdollisuuden esitellä osaamistaan mukana oleville yrityksille.

CodeMatch-koulutukseen osallistuvat yritykset saavat konkreettisen käsityksen koulutukseen osallistuvien työnhakijoiden taidoista ja osaamisesta. Koulutus mahdollistaa yrityksille vaivattoman tavan varmistua rekrytoitavien taidoista ja rekrytoida ohjelmoinnin huippuosaajia.

Mitä koulutuksessa käydään läpi?

2-3 päivän mittaisen koulutuksen aikana valitut työnhakijat pääsevät oppimaan uutta, sekä esittelemään osaamistaan rekrytoiville yrityksille. Koulutus  syventää työnhakijoiden jo olemassa olevaa osaamista. Jokaisessa CodeMatch-koulutuksessa keskitytään tiettyyn aihealueeseen esimerkiksi webohjelmointiin Reactilla tai sulautettujen järjestelmien kehittämiseen C-kielellä.

Mitä CodeMatch-tapahtuma maksaa?

CodeMatch-koulutukseen osallistumisen kustannus yritykselle on 500 . Mikäli yrityksenne löytää sopivan osaajan koulutuksesta yhden rekrytoinnin hinta on 3 500€.  Osallistuminen CodeMatch-koulutukseen ei kuitenkaan velvoita rekrytointiin. Työnhakijoiden osallistuminen koulutukseen on ilmaista.

Miksi rekrytoisit CodeMatch-koulutuksen kautta?

CodeMatch-koulutus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tutustua työnhakijoiden taitoihin ja osaamiseen konkreettisten esimerkkien avulla. Me varmistamme, että koulutukseen valittavien työnhakijoiden osaaminen on riittävän korkealla tasolla ja vastaa yrityksenne tarpeita. Ennen rekrytointipäätöksen tekemistä annamme mukana oleville yrityksille suosituksen lupaavimmista kandidaateista, perustuen työnhakijoiden koulutuksen aikana näyttämään osaamiseen.

Luonnollisesti toivomme, että CodeMatch-koulutukseen osallistuminen johtaa sopivan osaajan löytymiseen ja rekrytointiin. Mutta mikäli näin ei tapahdu, tapahtuma on loistava tilaisuus rakentaa positiivista työnantajamielikuvaa ohjelmoinnin huippuosaajien silmissä. CodeMatch-koulutukseen osallistuminen ei velvoita yritystä rekrytoimaan.

Miksi osallistuisit CodeMatch-koulutukseen työnhakijana?

CodeMatch-koulutus tarjoaa työnhakijalle parin päivän tiiviin ohjelmointikoulutuksen, jonka jälkeen asiakkaamme voivat rekrytoida koulutuksessa taitonsa näyttäneen työnhakijan. CodeMatch-koulutus on loistava tilaisuus todistaa osaamisesi mahdolliselle uudelle työnantajalle. Vaikka et ensimmäisellä kerralla työllistyisikään, opit taitoja jotka auttavat sinua urallasi eteenpäin. Mikä parasta, CodeMatchiin osallistuminen on työnhakijalle täysin ilmaista!

Seuraavassa koulutuksessa keskitytään sulautettuihin järjestelmiin (C/C++/Linux).