Passion for Programming

Jo perustamishetkellämme keväällä 2017 tavoitteemme oli selkeä: auttaa ihmisiä kehittämään intohimoansa ohjelmoinnin parissa. Olemme nopeasti kasvaneet neljän innokkaan perustajan porukasta kolmenkymmenen osaajan konsultointi- ja koulutusfirmaksi. Tänä aikana koulutuksemme ovat auttaneet yhteensä 1100:aa nuorta, opiskelijaa ja työtöntä kehittämään ohjelmointitaitojaan. Koulutamme jatkuvasti uusia ohjelmoijia heidän ensimmäisestä koodirivistään täyspäiväisiksi IT-konsulteiksi.

Pidimme ensimmäisen ICT-koulutuksemme jo vuonna 2016, jolloin perustajamme Dan Ackers järjesti Koodikärpät. Ensimmäisen Koodikärppäkesän menestyksestä innostuneena laajensimme toimintaamme ohjelmointi- ja robotiikkakerhoihin Oulun Yliopistolla. Keväällä 2017 Buutti Oy perustettiin.

Meillä on nykyään 10 ohjaajaa, joilla on kokemusta monenlaisten koulutusten pitämisestä. Kesällä 2019 Koodikärppiin tulee jo 150 osallistujaa. Järjestämme edelleen ohjelmointi- ja robotiikkakerhoja Oulun yliopistolla, ja keväällä 2019 järjestimme todella suositun Koodikärpät -kerhon. Yksipäiväiset Mobile Fab Lab -koulutukset ovat käyneet jo 40:ssä koulussa ja TE-palveluiden kanssa järjestämissämme koulutuksissa on käynyt jo yli sata ihmisiä.

Buutin koulutuksissa opitaan tekemisen kautta. Nuorempien osallistujien kanssa keskitytään käytännöllisiin ja mielenkintoisiin tehtäviin, kuten LED-nauhojen ohjelmointiin ja laser-leikkaukseen. Aikuisille koulutuksiemme sisältö on työelämälähtöistä ja perustuu uusimpiin teknologioihin. Jokainen koulutuksemme räätälöidään yleisön mukaan, ja käteen jää heidän elämässään hyödyllisiä taitoja.

Dan Ackers (oik.) Koodikärpissä, 2016.

Koodikärpät 2018. Kouluttajamme Leevi (kesk.) neuvoo 3D-mallinnusta..

BuutCamp-koulutus keväällä 2019

Saadaksesi tiedon koulutuksistamme suoraan sähköpostiisi, tilaa uutiskirjeemme.

Tilaa