Tietoturvakerho

Tietoturva on alati kasvava ala, jonka merkitys lisääntyy IoT:n myötä. Kun yhä enemmän laitteita kytketään internetiin, muuttuvat kotisi turvallisuuden kannalta riskeiksi kaikki leivänpaahtimesta jääkaappiin.

Tietoturvakerhossa voit kuitenkin oppia, miten naapurin hakkerin saa estettyä pilaamasta jääkaapissasi olevaa maitoa, tai polttamasta leivänpaahtimella tulevaisuuden asuntoasi!

Kerhossa pääset tutustumaan erilaisiin heikkouksiin, hyödyntämään niitä ja oppimaan sitä kautta miten erilaisilta aukoilta voi suojautua. Voit esimerkiksi tunkeutua reitittimeen tai huonosti suojattuun tietokoneeseen, tai suunnitella ja rakentaa turvallisen verkkoratkaisun jonkin toisen projektin kylkeen.

Tule mukaan, niin selvitetään yhdessä minkälainen projekti juuri sinulle tai teille voisi olla sopiva!

Tietoturva: TS135, Oulun yliopisto

  • Aika: ke klo 16-19, 23.1. alkaen
  • Paikka: TS135, Oulun yliopisto

Ohjaajat

Zacharias Hellberg

Sakke on tietotekniikan opiskelija ja järjestöaktiivi. Hän kiinnostui tietoturvasta heti kun ymmärsi tietokoneiden mahdollisuudet pelaamisen ulkopuolella ja hän on työskennellyt alalla Wapusta 2017 alkaen. Sakella on kokemusta kaikenmaailman projekteista omasta yrityksesta suurten tapahtumien organisointiin ja järjestöhommien vetämiseen. Tietoturvan saralla pystyy Saken mukaan yhdistämään hyvin uuden luomisen ja vanhan ylläpitämisen. ”Jos joku saa sen rikki, ei se ole vielä valmis.”  Olet todennäköisesti jo tavannut Saken jossain, ja jos et, voit morottaa häntä missä tahansa häneen törmäätkään. Takaamme Saken löytymisen tietoturvakerhosta sekä OTiT:n kiltahuoneelta. Jokainen uusi tuttavuus on Sakelle askel kohti autuutta.

Heräsikö kysymyksiÄ?

Ota rohkeasti yhteyttä jani.lehtovirta(at)buutti.com ja kysy lisää!

Kerhot alkavat 21.1.2019

Ilmoittaudu nyt

Buutin kerhot

Ohjelmointikerho

Lue lisää

Robotiikkakerho

Lue lisää

Tietoturvakerho

Lue lisää