Ohjelmointikerho

Ohjelmointikerhossa opetamme koodausta kaikille lähtötasoon katsomatta. Voit olla täysin aloittelija tai jo kokenut koodari.

Kerhossa voit esimerkiksi opetella nettisivujen tekemisen perusteet ja rakentaa itsellesi tai projektillesi sivut HTML, CSS ja jQuery teknologioilla. Voit myös opetella toteuttamaan moderneja websovelluksia Javascriptillä, tai kehittää oman Android-sovelluksesi Javalla. Pelikehittämisen saralla opit kerhossa C#:n, Unityn, Gimpin/Photoshopin ja Blenderin käytön sekä saat apua pelidesigniisi. Laiteläheisen ohjelmoinnin opetuksessa keskitymme C-kieleen.

Ohjelmointikerhoon voit tulla valmiin projekti-idean kanssa tai ilman, yksin tai tiimin kanssa – me autamme sinut alkuun! Asiantuntevat kouluttajamme tarjoavat sinulle hyvät materiaalit joiden avulla pääset tekemisestä jyvälle. Edistyessäsi kouluttajamme auttavat sinua omassa projektissasi ja voivat tarjota sinulle projektiehdotuksia.

Kerhoon voit tulla ja mennä kuten haluat, oman aikataulusi mukaisesti. Kerhossa ei siis tarvitse olla paikalla heti kello 16 ja lähteä voit milloin vain. Ohjaajat ovat käytettävissä 16 ja 19 välisen ajan joka kerhopäivä. 

Ohjelmoinnin alkeet -kurssi (521141P)

5:n opintopisteen Ohjelmoinnin alkeet -kurssia voi nyt suorittaa Buutin ohjelmointikerhoissa maanantaisin ja keskiviikkoisin. Kurssin suorittamisen voit aloittaa koska tahansa. Kysy tästä lisää ohjaajiltamme!

Lue lisää ohjelmoinnin alkeiden suorittamisesta Buutin kerhoista täältä: https://lovelace.oulu.fi/ohjelmoinnin-alkeet/buutin-ohjelmointikerho/

PAIKKA JA AIKA

 • Android-applikaatiot: TS135, Oulun yliopisto
  • Aika: ma 16-19, 21.1-16.4.
  • Paikka: TS135, Oulun yliopisto (Huom. 15.4. poikkeuksellisesti tilassa MA343)
 • Web-kehittäminen: TS135, Oulun yliopisto 
  • Aika: ma ja ke klo 16-19, 21.1.-.16.4.
  • Paikka: TS135, Oulun yliopisto (Huom. 15.4. poikkeuksellisesti tilassa MA343)
 • Pelikehittäminen: TS135, Oulun yliopisto
  • Aika: ke 16-19
  • Paikka: TS135, Oulun yliopisto
 • Tietoturva: TS135, Oulun yliopisto
  • Aika: ke klo 16-19
  • Paikka: TS135, Oulun yliopisto 

Kerhot järjestetään keväälle 2019 viimeistä kertaa 16.4.

Huomaa poikkeusaikataulu:


Ohjelmointikerho pidetään 27.3. ja 15.4. poikkeuksellisesti tilassa MA343

KOULUTTAJAT

Joonas Soudunsaari

Joonas opiskelee tietotekniikkaa Oulun yliopistolla ja vastaa ohjelmointikerhossa Android applikaatioiden ja laiteläheisen ohjelmoinnin opetuksesta. IT-alalle Joonaksen toi halu suunnitella ja toteuttaa uusia ratkaisuja ja käyttää luovuuttaan. Hän on toteuttaunut itse esimerksi geolocatioon perustuvan appin Androidille. Koodarina Joonas on kohtuullisen ahkera, joskin kahvista riippuvainen.

Jesse Immonen

Ohjelmointikerhossa Jesse vastaa Web-kehittämisen opetuksesta.

Heräsikö kysymyksiÄ?

Ota rohkeasti yhteyttä Janiin jani.lehtovirta@buutti.com ja kysy lisää! Voit myös katsoa mikäli olemme jo vastanneet kysymyksiisi FAQ-sivullamme.

Kerhot alkavat 21.1.2019

Ilmoittaudu nyt

Buutin kerhot

Ohjelmointikerho

Lue lisää

Robotiikkakerho

Lue lisää

Tietoturvakerho

Lue lisää