KOKEMUKSIA

Buutti Education tarjoaa palveluita niin työnhakijoille kuin työnantajillekin. Tältä sivulta löydät tarinoita Buutin kanssa työskentelystä molemmista perspektiiveistä.

Asiakaskokemuksia

Asiakkaidemme tarinoita koulutuksista ja CodeMatch-yhteistyöstä Buutin kanssa

Smartium Oy

Smartium Oy on suomalainen ohjelmistoalan yritys, joka tuottaa huippuluokan digitaalisen sisällön ja projektinhallinnan ratkaisuja. Heidän asiakaskohtaisesti räätälöitävät palvelunsa koostuvat mm. workflow-konsultoinnista, hallintajärjestelmien asennus-, isännöinti- ja ylläpitopalveluista sekä jatkuvasta teknisestä tuesta. 

Smartiumin ja Buutin yhteistyö alkoi Buutin ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston järjestämästä JavaScript-koulutuksesta, jonka osana koulutukseen osallistunut Jenni valittiin Smartiumille harjoitteluun. Jenni pääsi tositoimiin jo harjoittelun alussa, jolloin pääpaino oli Front End -sovellusten kehittämisessä TypeScriptillä. Harjoittelun edetessä mukaan tuli hiljalleen myös Back End -puolen työtehtäviä ja enemmän itsenäistä työskentelyä.

“Olimme oikein tyytyväisiä. Todella onnistunut rekrytointi.” Esko Viranko, Smartium Oy

Harjoittelujakson jälkeen Smartium päätti rekrytoida Jennin pysyväksi osaksi tiimiään. Nykyään hänen työnkuvaansa kuuluu mm. pluginien ja skriptien kehittäminen projektinhallinta- ja DAM-järjestelmiin. Jenni kertoo olevansa erittäin tyytyväinen Smartiumilla työskentelyyn, vaihtelevien projektien parissa työskennellessä hän on myös päässyt kehittymään ohjelmistokehittäjänä.

Inderes Oyj

Inderes Oyj on tunnettu suomalainen analyysitalo ja sijoittajayhteisö. Inderes tarjoaa laadukkaita osakeanalyyseja, sijoittajaviestinnän ratkaisuja ja sisältöjä sekä sijoittajien että pörssiyhtiöiden tarpeisiin. Yli 100 suomalaista pörssiyhtiötä luottaa heidän palveluihinsa.

Flik Helsinki Oy on puolestaan Inderesin tytäryhtiö, joka erikoistuu virtuaalitapahtumiin ja videoviestintään. Flikin palveluihin kuuluvat kaikki videotuotannon vaiheet suunnittelusta kuvaamisen kautta jakeluun. Alkujaan Flikin synnyttämä ja nyttemmin Inderesin kooditiimin kehittämä Videosync-alusta on suunniteltu erityisesti pörssiyhtiöiden sijoittajaviestinnän virtuaalitapahtumien laadukkaaseen toteutukseen ja jakeluun, mutta se on laajasti käytössä myös useilla tapahtuma- ja streaming-tuotantoyhtiöillä ympäri Eurooppaa.

Buutti ja Inderes ovat tehneet yhteistyötä keväästä 2021 lähtien. Buutin CodeMatch-kehittäjä Roni valittiin mukaan Videosync-alustan kehittämiseen. Projekti on web-ohjelmointia, ja teknologioina ovat olleet Front Endissä Angular.js, React ja Next.js, Back Endissä Node.js ja MongoDB ja infran puolella Kubernetes, Docker, CircleCI, GitHubActions ja AWS.

Sebitti Oy

Sebitti Oy on jo vuodesta 1994 toiminut oululainen ohjelmisto- ja konsulttitalo. Heidän parasta osaamistaan ovat Microsoftin teknologiat, kuten C#, .NET ja Azure. Buutti on tehnyt Sebitin kanssa yhteistyötä CodeMatch-palvelun kautta: he ottivat Buutilla olleen Joonan aluksi projektityöhön, jossa hän aloitti C#-kehityksestä. Siitä päästiin nopeasti muihin teknologioihin, kuten Azureen, Angulariin ja Vue.js:ään.

Vaikka suurin osa ajasta on tehty etätyönä, Joona pääsi hyvin mukaan Sebitin porukkaan säännöllisten etäkahvittelujen avulla. Alun jälkeen hänen työnsä keskittyi Angularin ja TypeScriptin käyttämiseen. Yhteistyö sujui hyvin, ja Joona siirtyikin syksyllä 2020 Sebitin työntekijäksi.

”Codematch mahdollisti kehittäjään tutustumisen ja rekrypäätös oli helppo tehdä.” Jukka Kenttälä, CEO, Sebitti

Haltian

Haltian on oululainen yritys, joka toimittaa kokonaisvaltaisia IoT-ratkaisuja. Heidän tuotteensa soveltuvat jopa globaaleihin, miljoonia laitteita kattaviin käyttötarpeisiin. Haltianin tuotteista tunnetuimpia on Thingsee-tuoteperhe.

Buutti ja Haltian ovat tehneet yhteistyötä Buutin CodeMatch-palvelun kautta. Zhanna valittiin CodeMatch-konsultiksi Haltianille, jossa hän alkoi työskennellä Thingsee Insipre -projektissa. Ensimmäiseksi hän kehitti web-sovelluksen Reactin, Material UI:n, Fullpage.js:n ja muutaman muun pienen komponentin avulla.

Haltian palkkasi Zhannan omaksi työntekijäkseen parin kuukauden työskentelyn jälkeen. Hän on nyt täyspäiväinen työntekjiä, jonka työtehtäviin on kuulunut Thingsee Open APIn päivittäminen käyttämään QraphQL-teknologiaa ja AWS Lamdba-funktioita. Zhanna on pitänyt Haltianilla työskentelystä: projektit ovat kiinnostavia, ja porukkaan on päässyt hyvin mukaan poikkeusoloista huolimatta.

Referenssit

Buutti Educationin julkiset asiakasreferenssit